Pozdrav grupi i hvala unaprijed na svim savjetima.
Koristio sam donedavno normalno SX415 all-in-one printer sa originalnim bojama, i sve je bilo u redu. Naravno, kako je boje nestalo, posegnuo sam za zamjenskim tonerima s kojima imam problema. Već sam 3 proizvođača promijenio, printer napuni boju, prikaže ispravno na stanju da je puna, no pri printu jednostavno ne koristi cyan i magenta (proizvoljni primjer) nego samo ostale 2. Ne znam zašto se to dešava i da li mi je printer zabrickan, treba li otići s njim na reprogramator, kupiti original tonere i da se taj fazon njegov odledi, kako bi rekao.
Ne koristi jednostavno instalirane zamjenske tonere, tj. još smiješnije, 2 da i to ispravno, a 2 ne. Tako da evo sad imam točno primjer, samo crni i žuti mi koristi, ostala 2 ne. Dosta iritantno i nema smisla po njemu na vlastitu ruku prčkati.
Ako se netko razumije, iz Zagreba je, dostavim mu printer gdje treba pa nek se poigra, uz moju novčanu naknadu naravno koliko se dogovorimo. Samo da opet bude sve ok, ako je ikako moguće.
http://www.trustedreviews.com/Epson-Stylus-SX415---Inkjet-All-in-One_Printer_review
Što se dogodilo, ima li netko ideju, osim što i sam znam da su uzrok zamjenske tinte, ali - kako to popraviti, reprogramator kod nekoga, što li ?