DVD pogon problem

poruka: 11
|
čitano: 1.703
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVD pogon problem

pozdrav svima , novi sam ovdje Namigiva

ovako imam jedan problem,neznam sad dal je to u vezi DVD-a ili dvd pogon-a..

danas sam nabavio neke novije igre za komp,i sad,stavim ja cod4 unutra i stavim da kopira iso file s dvd-a na komp koji ima 4 gb (2 dvd-a su ),pise 8 minuta do kraja da skopira,i meni nes zasteka neznam sad sto je pisalo,kazem ja ajd dobro budem probao cod5 stavit,stavim ja unutra i ono pise mi kopiranje 45 min, stavim ja jos igara neka kopira iso file i uvijek mi pise 40 i nes minut kopiranja.ne vjerujem da je do kompa jer sam ga nedavno dobio,u cemu bi mogao biti problem ? Plač

hvala svima na pomoci.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVD pogon problem

A može biti svašta - prljava leća na dvd-romu, "zdrapani" dvd... Probaj dokučiti koja je ona poruka koju si dobio, ona bi mogla dosta toga "otkriti"

0 0 hvala 0
17 godina
DVD pogon problem

Probaj ponovno kopirat pa napisi sto ti tocno pise kad zasteka,ovak ti ne mozemo puno pomoci.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DVD pogon problem
tommy2103 kaže...

Probaj ponovno kopirat pa napisi sto ti tocno pise kad zasteka,ovak ti ne mozemo puno pomoci.

evo sad sam opet stavio neka kopira.javit cu vam dal je bacilo error ili ne.
16 godina
neaktivan

ne zeli uopce ucitat dvd (taj na kojem je pisalo error ),sve druge ucitava..

17 godina
DVD pogon problem

Ako učitava druge medije, onda ti je sigurno taj DVD oštećen. Imo sam i ja dosta sličnih situacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i ja mislim da je ostecen..al opet ne kuzim treba mu 40 min da skopira 4 gb na komp s dvd-a,ja na vjerujem da je to do dvd-ova..al bas sa svakog kojeg stavim 40 min treba..valjda nesto zeza dvd pogon..inace dvd pogon je PHILIPS.

16 godina
neaktivan

Da ti mozda nije prebacio na PIO transfer. Pogledaj u device manageru postavke za IDE kontolere.  Vidi IDE primary i IDE Secondary dali je sve na DMA transfer.

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
16 godina
neaktivan
zmikic kaže...

Da ti mozda nije prebacio na PIO transfer. Pogledaj u device manageru postavke za IDE kontolere.  Vidi IDE primary i IDE Secondary dali je sve na DMA transfer.

stavio sam pod drugi secondary na  ADM (2 su ),sve je ostalo na ADM,ali opet je 40-50 min kad stavim prebacivat..Plač
16 godina
neaktivan
Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
16 godina
neaktivan
zmikic kaže...
 a nebi se bas s tim htio igrat da nes ne zeznem Šutim,a nemam pojma vise u cemu bi mogao biti problem.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice