Dobra konfa, spor komp

poruka: 7
|
čitano: 3.166
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dobra konfa, spor komp

inace sve radi ok al igre katastrofa, najprije na nfsu nikako da dobijem vise od 30 fpsa, pa sam mislio DOBRO, problem s igrom valjda, al ne, bad company 2 isto sve trza, TDU 2 isto sve trza, GTA IV sve trza, a najgore od svega je kad gledam gameplaye po youtubeu pa vidim da likovi s duplo slabijim konfama igraju lijepo bez ikakvog laga i štucanja. ludim. meni nisu temperature problem, nezz stvarno sta bi bilo. Probao sam patchati igre, imam najnovije drivere, frisko insaliran win 7 64 bita. stvarno nezz. mozda je do neke komponente ali sumnjam posto je vecina toga novo...

temperature idle

konfa: 

CPU: AMD Athlon II X4 630 (4x 2.8Ghz)

MBO: ASRock M3A770DE

RAM: 4GB Kingmax 1333mhz DDR3

HDD: WD 500GB ; Maxtor 300GB

VGA: VTX HD6850

Napajanje: Chieftec 450W

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dobra konfa, spor komp

Meni tu smrdi napajanje!!

Koliko si platio taj Chieftec 450W i bilo bi bolje da kupiš XFX 450w!!!

Jesi li instalirao drivere za grafičku??

Probaj sa diverima sa cd-a kojeg si dobio uz grafičku!

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 23:09 (iwan7777777).
17 godina
Dobra konfa, spor komp

Bezvezno pitanje, ali jesi li flashao bios matične na najnoviju verziju?

Skini programe CPU-Z i GPU-Z, uzmi screenshoote njih i daj nam ovdje. Ili daj validacije, svejedno.

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dobra konfa, spor komp

Kolko ti je napunjen hard disk. Tako je meni bilo imao sam samo 5-6 giga slobodno i komp je bio spor aaaaajmee{#}

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

po meni ili driveri ili napajanje, nešto tu koči..

kad si reko da baš nikako neće preko 30fps-a jesi stvarno to mislio..šta se dogodi ako npr ostaviš rezu na kojoj igraš ali sve na low? jel ti onda puca preko 30 ili stoji na tome...ili su se driveri poklali lako moguće, pogotovo npr prije imao nvidiu sad ati, znaju se poklat ti ostaci drivera pa neznaš koji više šta tera...dobro to provjeri, ili ako možeš dovuci napajanje od nekog ili grafu kod nekog frenda pa vidi šta se događa tamo..

ps u pravu si ta konfa ima potencijala za komotno igranje bez problema

samo krupno, ništa sitniš
13 godina
neaktivan

to ti je vjerovatno napajanje jel ovakvo napajanje na ovakav komp ko tvoj..nula bodova...bar po meni ako oces dobro napajanje uzmi si 420w Be Quiet...odlicna napajanja cijena mislim da im nije visoka ali frend ima phenom x6 i gtx 480 napajanje super radi...e i da...win 7 64 bit....za njega su ti driveri malo tezi za nac...ili ih nema...pa moguce da driveri ne podrzavaju igru...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 13:04 (Tomek1995).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice