pozdrav, evo ovako kad igram sad ove novije igre sa ovom konfom pod moj PC zanima me jel ovo sta se meni desava kad igram do graficke ili do neceg drugog(slike). Ovu zadnju sliku sta se zove editano takvi mi se kvadrati pojave preko cijelog ekrana nakon 2 h igranja u GTA IV nisu ovakvi nego su puno grublji i nisu ovako ostri neznam kako bi vam to opisao niti znam kako se to zove.
Nije samo u GTA IV tako je i u witcher 2
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Definitivno je do grafe.
možda je do drivera
update sve možda ti se popravi
men se jednom kod dirt 2 izmješala slika pa sam skino najnovije driver i softwere i otad mi sve radi normalno
a i ja san mislia da je do grafe zato jer iman Athlon X3 425 koj ije dobar procesor, 2x1Gb Kingstone 800MHz RAM-a, ploca GA-M52L-S3, jedino graficka GeForce 8600 GT 256MB... Probat cu to sa driverima
stavi drivere ali evo ti jedan savjet...odes na stranicu od drivera i nades najstariji driver koj postoji za tvoju graficku karticu....i njega instaliras i javi mi kakva je onda situacija
il do memorije da odlazi vram jer ipak je to 8 serija od nvide. kratko receno stavci druge drivere ako ne pomogne grafa ti je na izdahu. i imas kako to rijesit pecnicom ako si srece
EDIT: kriva tema , moderator mozes obrisat