Zamolio bi vas pomoć,jer neznam više koga da pitam više.Naime kupio sam laptop neki dan novi HP Intel Pentium Dual Core P6200(2.1Ghz),3gb ddr3,ATI Radeon HD 6370 1GB.Imam windows 7 na njemu 32-bit.Naime svaku igru koju ou probat pokrenuti dobijem poruku D3D:create device failed,nisam neki PC znalac,ali prvo što mi je palo na pamet,to je do direct X ili grafičke driveri.Imao sam PC prije toga nikad nsiam imao problem a sa laptopom nemam pojma,Ako mi se tako grafička zove ATI Radeon HD 6370,zast mi pod display properties pise Standard VGA Graphic adapter?Uglavnom tražio sam sva moguća riješenja na internet kako taj error popravit da mogu igrice zaigrati svagdje piše,update windovse sa novim updejtima,stavi nove drivere,stavi novi direct X,čak sam probao pod search dxdiag,ošao pod display i piše mi tamo Direct X features not available,to bi navodno trebalo biti enabled/disabled a meni piše not available...molim pomoć,jel je imao ko sličnih problema da pomogne??hvala unaprijed
D3D:create device failed
- poruka: 5
- |
- čitano: 3.852
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja bih rekao da ti trebaju driveri za grafičku
skini i instaliraj drivere.
Hvala uspio sam nekak našao na forumu program drivermax i skinio odgovarajuće drivere pa sad valja
jer moze neko meni da pomogne?imam svi driveri za graficku i directx sve mi u redu i pokazu je mi cant create d3d device,check directx or display card driver