Imam D-Link-ov router DI-524 koji je spojen s D-Link-ovim DSL-380T modemom. Primijetio sam da na oba uređaja nema tipke za isključivanje pa me brine škodi li routeru to što radi cijeli dan bez pauze, a i preko noći kad ga nitko ne koristi? Bih li ga možda trebao isključivati barem preko noći tako da izvučem konektor za napajanje? Inače, uređaj se vrlo malo zagrijava tijekom rada. Što mislite?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma nemas beda za to.Ja imam D-link 584 i zna mi radit po tjedan dana i vise bez gasenja jer susjed i ja shareamo flat.Malo se zagrije al to je normalno.
Imam D-Link-ov router DI-524 koji je spojen s D-Link-ovim DSL-380T modemom. Primijetio sam da na oba uređaja nema tipke za isključivanje pa me brine škodi li routeru to što radi cijeli dan bez pauze, a i preko noći kad ga nitko ne koristi? Bih li ga možda trebao isključivati barem preko noći tako da izvučem konektor za napajanje? Inače, uređaj se vrlo malo zagrijava tijekom rada. Što mislite?
Ja sam koristio D-Link oko 2 godine bez problema 24/7. Na kraju imam ADSL i MaxTV. Sada sam ga zamijenio kod T-Com-a.
Od rutera, switcheva i ostalih cuda se i ocekuje da rade 24/7. Nemas frke... samo ga drz upaljenog...
Neće biti nikakvih problema, netrebaš se brinuti.