Čujem a nevidim

poruka: 16
|
čitano: 2.798
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Čujem a nevidim
pitanje

u zadnje vrijeme mi se događa da baš u svim media playerima(windows media player,VLC,media player classic,...)događa da kad idem pogledat neki video čujem zvuk ali ne vidim sliku.

to mi se događa i u igri warcraft 3 i u njenim filmovima ali ne i u drugim igrama.

molim pomoć

hvala unaprijed.

P.S nove codece ima instalirane sa bug dvda pa nije to sigurno problem

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Čujem a nevidim

Deinstaliraj sve sto ima veze s kodecima ukljucujuci ove playere sto imaju svoje kodece(VLC,BS...) i stavi samo jedne. Moja kombinacija je Media Player Classic + FFDShow i nista vise.

16 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Deinstaliraj sve sto ima veze s kodecima ukljucujuci ove playere sto imaju svoje kodece(VLC,BS...) i stavi samo jedne. Moja kombinacija je Media Player Classic + FFDShow i nista vise.

Slažem se, jer hrpa instaliranog smeća dovodi do "borbe" ... Ja koristim isto što i Kristyans i isto tako nikada problema
17 godina
Čujem a nevidim

k-lite megacodec instaliraj, najbolji su!

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(250,237)- 3D(800,781) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čujem a nevidim
autorov komentar

je je je sve to ali ja sam primjetio da kad iskljucim neke stvari u windows media playeru kako su mi preporucili on radi normalno ....znaci mozda je nesto s registriem ili postavkama ali neznam zašto ništa drugo neradi :(

0 0 hvala 0
16 godina
Čujem a nevidim

izbriši sve i kodeke i playere pa onda instaliraj k-lite pa playere i sve će ti ti radit

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

provo.....neide

16 godina
neaktivan

Meni se čini da ti je komp zreo za formatiranje. Razmisli o tome da formatiraš i reinstaliraš OS, pa kreneš s nekim codec packom i VLCom (koji radi nezavisno od codeca), te playerom po želji (jednim).

17 godina
neaktivan
Zakaj bi reinstaliral win... Meni se isto to dogadja, ali povremeno, imam k-lite codec pack i sve kaj mi treba...
MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 4x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG DVD Przilica // Coolermaster kuciste
17 godina

A zašto jednostavno ne instaliraš GOM player koji je stvarno izvrstan i uz njega ti ne trebaju nikakvi dodatni kodeci jer ima svoje integrirane. Vjeruj mi otvara sve bez problema, tj. ja nisam naišao niti na jedan problem.

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400 || Sapphire HD3870 512MB GDDR4 || 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz || Asus M2R32-MVP || HDD Segate 250Gb, 16Mb || Chieftec power supply 650W Turbo Series
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 0:40 (Branimir2412).
17 godina
neaktivan
Čujem a nevidim

VLC player

cemu se mucit sa tim stvarima...

ja wmp ne koristim ni za muziku a di za filmove

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Čujem a nevidim

Ja znam, slijep si!

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čujem a nevidim
autorov komentar

ni GOM neradi cini se dacu morat poslat mail redakiji buga :P oni bi mogli znat

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ovako, meni se takav problem javljao na laptopu... Mijenjanje načina prikaza slike na laptopu sam rjesio problem, tj. imam par varijacija slika, soft, normal, vivid, gamma correction... stavim na gamma correction i sve radi kako spada... Ako imate ATI grafičku, probajte u control centru CCC malo mjenjati video preset,
MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 4x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG DVD Przilica // Coolermaster kuciste
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Allen kaže...
Ovako, meni se takav problem javljao na laptopu... Mijenjanje načina prikaza slike na laptopu sam rjesio problem, tj. imam par varijacija slika, soft, normal, vivid, gamma correction... stavim na gamma correction i sve radi kako spada... Ako imate ATI grafičku, probajte u control centru CCC malo mjenjati video preset,
 IMAM ATI GRAFIČKU GOVORI DALJE :D
17 godina
protjeran
Čujem a nevidim

da da

to se događa kad imaš ATI

toliko hvaljenja nje oko dekodiranja videa a kad na kraju ni to nemože, nego se s*ebe svakih mjesec dana

ja imam friške windowse, samo BS player i k-lite mega codec pack pa neće...

instalirao sam GOM player  i sad radi...makar znam da za mjesec dana neće ni on radit

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice