Crvene Lampice na Ramu

poruka: 9
|
čitano: 1.326
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Crvene Lampice na Ramu

Prije vise mjesece pokusao sam popraviti svoju staru 8500 gt pećnicom nakon pečenja stavio sam je u kompjuter i pokrenuo artefakti su se riješili ali je odjedno "crknula" i upalili su se crvene lampice na ramu, sad kad sam kupio 7750 stavim je upalim kompjuter sve ventilatori rade (grafa proc) ali crvena svjetla na ram memoriji su tu i ne vidim sliku na ekranu...

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Crvene Lampice na Ramu
Josip_ši kaže...

Prije vise mjesece pokusao sam popraviti svoju staru 8500 gt pećnicom nakon pečenja stavio sam je u kompjuter i pokrenuo artefakti su se riješili ali je odjedno "crknula" i upalili su se crvene lampice na ramu, sad kad sam kupio 7750 stavim je upalim kompjuter sve ventilatori rade (grafa proc) ali crvena svjetla na ram memoriji su tu i ne vidim sliku na ekranu...

Znaci, spekao si graficku i tako je popravio ali ti je krepala pa su ti se upalile crvene lampice na RAM-u? Kako si znao da ti je graficka krepala? Da li si isprobao s drugom (ispravnom od frenda ili nekoga)? Isprobao druge RAM-e? Cujes li kakve zvukove?

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Josip_ši kaže...

Znaci, spekao si graficku i tako je popravio ali ti je krepala pa su ti se upalile crvene lampice na RAM-u? Kako si znao da ti je graficka krepala? Da li si isprobao s drugom (ispravnom od frenda ili nekoga)? Isprobao druge RAM-e? Cujes li kakve zvukove?

Ne nema bipova od matične,grafa je prikazivala artefakte nakon pecenja artefakata nije bilo,ne nisam isprobao druge RAM-e...

18 godina
Crvene Lampice na Ramu

E pa stari moj, mislim da imas posla :)

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

E pa stari moj, mislim da imas posla :)

Znaci da probam mijenjati ram ?

Napajanje je u redu cim sve radi ( i opticki pogon ventilatori )  ?

18 godina
Crvene Lampice na Ramu

Upravo u tome lezi problem. Ne znas kaj je tocno neispravno, a to mozes saznati da isprobas (provjereno) ispravno. 100 mogucih situacija jest, od napajanja pa sve do utora na maticnoj. Trebas sve mogucnosti iscrpit i onda ovdje postavit pitanje. Mogucnosti su ti da uzmes ispravno racunalo nekog svog frenda i isprobavas dio po dio, utor po utor (prije svega napajanje). Evo moj primjer kada sam mislio da je graficka osla zbog nedostatka slike na ekranu, na kraju ispalo napajanje :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Upravo u tome lezi problem. Ne znas kaj je tocno neispravno, a to mozes saznati da isprobas (provjereno) ispravno. 100 mogucih situacija jest, od napajanja pa sve do utora na maticnoj. Trebas sve mogucnosti iscrpit i onda ovdje postavit pitanje. Mogucnosti su ti da uzmes ispravno racunalo nekog svog frenda i isprobavas dio po dio, utor po utor (prije svega napajanje). Evo moj primjer kada sam mislio da je graficka osla zbog nedostatka slike na ekranu, na kraju ispalo napajanje :) 

Stavio sam u drugi utor u maticnoj i sad radi,samo jos mi lampice gore ?

15 godina
neaktivan
Josip_ši kaže...
ukay1000 kaže...

kad si spekel grafu dal si ju odma piknul u komp?

Bahrija
13 godina
neaktivan
bahrija kaže...
Josip_ši kaže...
ukay1000 kaže...

kad si spekel grafu dal si ju odma piknul u komp?

Ne  pricekao sam, sad sve radi normalno samo neznam zasto mi gore te lampe na RAM-u....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice