Crno sive horizontalne linije na LCD Monitoru

poruka: 7
|
čitano: 8.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam monitor 19 incha V7 LCD.Kupio sam ga i kada upalim racunar pojave mi se Linije horizontalne na monitoru.Samo da znate do graficke nije posto mi je i na drugom racunaru tako,do monitora jest i mozeli se to kako popraviti.Pomoc Hitno i Unaprijed HvalaNamigivaStavio sam vam sliku ako uspijete vidjetu linije,samo sto uzivo idu gore dole.

Enes .H
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo slika:

Enes .H
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš li na monitoru mogućnost podešavanja faze (phase)?

Dali si probao sa drugom rezolucijom i eventualnom frekvencijom osvježavanja ( 60 Hz ) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Crno sive horizontalne linije na LCD Monitoru

sve sam pokusao.Nista nepomazeMršti se

Enes .H
15 godina

˝Nažalost gotovo da nema lijeka! To su tzv. "mrtvi pixeli". Crkne jedan i svi u toj liniji ne rade. Probaj da nadjes programcic na internetu koji sluze za otklanjanje tih problema. Ne znam kako se zovu ali sam ih vidio par. Mislim da ce vam, na zalost, novi monitor izbiti koju stoju iz dzepa.Plač

15 godina
neaktivan

Defenitivno do LCD monitora greška podržavam tvoje mišljenje. Nije naveo čak ni marku o kojoj se radi ali iz iskustva znam

sad ako kupuje novi LCD bolje neka izdvoji par stotki više i kupi Samsung 19inč ili 20 inčni do 1500kn za koje znam da su definitivno

odlični i prednost kod takvih monitora je što Samsung Asus te druge bolje marke imaju iznimno oštru sliku dok to neke ostale marke nikad neće moći imati.

15 godina
neaktivan

Slazem se sa ostalima a moze biti i do napajanja monitora.

Ukoliko premalo elektricne energije dospije do LCD monitora pojave se linije ili tresanje slike ili iskrivljena slika itd.

Tacno je mozes i pokusati podesiti HZ ukoliko je preveliko onda ekran izgleda kao prljavi presavijeni papir,a ukoliko je premali ostrina je losa.

Jes probao na 70Hz.Samo nemoj na 100 ni preko 70 moze se zapaliti monitor.

Nego ti nama reci model pa da mozemo lakse naci resenje za tvoje probleme.

http://www.youtube.com/user/Drakolapo2 Steam besplatne igre.pogledaj komentare.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice