poz.. imam problem na hp pavilion dv6.. pri pokretanju laptopa monitor se ne pali. znaci sve se upali cujem ventilator, cuju se zvukovi kako se upalio, svijetli lampica od punjaca kao i wifi ali ekran se ne pali. i tako mi treba 15 min gasenja i paljenja i onda se upali. netko mozda zna sta bi mogao biti problem? lp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Si probo zastekati na vanjski monitor i onda upalit. Jer moguce daje do kontakta, a i moguce da je do grafe tj drivera.
Jel ima samo jednu grafu ili mozes mjenjat izmedu integruse i diskretne grafe?
poz.. imam problem na hp pavilion dv6.. pri pokretanju laptopa monitor se ne pali. znaci sve se upali cujem ventilator, cuju se zvukovi kako se upalio, svijetli lampica od punjaca kao i wifi ali ekran se ne pali. i tako mi treba 15 min gasenja i paljenja i onda se upali. netko mozda zna sta bi mogao biti problem? lp
Kada ga upališ dali ti blinka Caps Lock i Num Lock tipka i ako da koliko puta?
sad sam bas pokusao jer sam primjetio da blinka ali odjednom pali kao novi :/. Mislim da je caps i num blinknulo jednom i onda numlock jos jednom blinkne i ostane upaljen (nisam 100%siguran). neznam dali bi moglo imati neke veze sa zrakom koji dolazi do GPU (trebao bih provjeriti alimozda se desava samo nakon sto je duze ugasen jer to mi se desava kad ga palim prvi put taj dan, znaci nakon sto je bio ugasen nekoliko sati).
sad sam bas pokusao jer sam primjetio da blinka ali odjednom pali kao novi :/. Mislim da je caps i num blinknulo jednom i onda numlock jos jednom blinkne i ostane upaljen (nisam 100%siguran). neznam dali bi moglo imati neke veze sa zrakom koji dolazi do GPU (trebao bih provjeriti alimozda se desava samo nakon sto je duze ugasen jer to mi se desava kad ga palim prvi put taj dan, znaci nakon sto je bio ugasen nekoliko sati).
Gle, slična stvar i sa mojim laptopom, nekad se neće pojabiti slika a čujem da sve radi kad se upali, i znam da je problem u matičnoj. Tako već radi skoro pola godine, igrice vrti bez ikakvih problema.
Ako ti se to još bude događalo malo pogledaj koliko puta blinka lampica i ovdje imaš u čemu je problem:
http://h10010.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c01732674&product=1132551#N213
Mislim da ti se negdje malo odljepio chipset sto moze biti ako se laptop cesto grije tj. nema protok zraka dobar...
vjerovatno chipset malo gubi kontakt negdje