Bijeli ekran na laptopu

poruka: 15
|
čitano: 20.785
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Bijeli ekran na laptopu
Pozdrav!
Imam problem sa ekranom od laptopa. Naime bijeli mi je ekran i nista se ne pokazuje. Znalo mi se i prije desavat al sam samo spustio pa dignuo ekran i bilo je dobro ali sad ne pomazr. Da napomenem Windows update sam radio danas i ostavio sam ga zaklopljenog dok se on resetirao (podeseno mi je da kad je zaklopljen da mu se nista ne gasi niti nista)
Do cega bi moglo biti i koje je eventualno rjesenje?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Bijeli ekran na laptopu

Ugasi ga i ako ti se kod ponovnog paljenja pojavi normalna slika i mozes uc u bios pomocu f2, del, escape ili neke druge tipke(stisces ko blesav tokom paljenja sve tri) problem je u windowsima ili u driverima za graficku.

ako ne vidis bios, cak ni standardan logo proizvodjaca laptopa kod paljenja onda je hardverski problem.

Probaj na laptop spojiti monitor i vidi jel imas tamo sliku.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
17 godina
neaktivan
Reka bi da je flat kabel otisa... povezuje lcd s maticnom laptopa...
13 godina
neaktivan
Bijeli ekran na laptopu

Ponovno resetiram i ista stvar.ne vidim ništa,samo bijelu sliku. Probao spojiti  monitor i ni na njemu nema  nikakve slike, ko da ništa nisam spojio.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako ni na vanjskom nemas onda graficka...
13 godina
neaktivan
wifi kaže...

Što bi reklo matična? 

16 godina
neaktivan
xxx96 kaže...
wifi kaže...

Što bi reklo matična? 

si probao s Fn+(tipka za prebacivanje signala na ext monitor) jer ponekad nece sam od sebe prebacit sliku na vanski monitor.

posto nisi napisao koji lap je u pitanju, da moguce da je maticna.

17 godina
neaktivan
Ako je graficka integrirana,onda da,maticna... svejedno prije provaj s fn kombinacijom,iako onda obicno kaze no signal,a ne bili monitor...
13 godina
neaktivan

HP Pavilion g6
probao sam al ništa. evo sad se ni upaliti ne može nego se upali traje manje od sekunde i ugasi se i to radi konstatno, sam od sebe 

13 godina
neaktivan
wifi kaže...
Ako je graficka integrirana,onda da,maticna... svejedno prije provaj s fn kombinacijom,iako onda obicno kaze no signal,a ne bili monitor...

Na spojenom monitoru ne piše ni no signal ni bijeli ekran nego je crn ekran ko da nije ništa spojeno, onaj no signal ne pokazuje.

17 godina
neaktivan

svi ti problemi ukazuju na maticnu/graficku... 

13 godina
neaktivan

Hmm, postoji li mogućnost popravljanja grafičke tj. matične ili samo nova dolazi u obzir?
Kolika je cijena matičnih ploča kod nas i gdje se kod nas može kupiti? 

17 godina
neaktivan

servis, reflow pecnica, kucna pecnica, i to samo ako neka komponenta nije izgorila, vec je samo rijec o hladnom lemu. 

a za cijene opet zoves redom servis, pa gledas po njuskalu i slicno. 

13 godina
neaktivan

EDIT: laptop pali al je ekran crn a ne bijel ko prije

11 godina
neaktivan
Bijeli ekran na laptopu

Moze li mi neko pomoci,kod mene kada upalim laptop pojavi se samo crni ekran kao da ne radi a crvena lampica radi,mislim da je za hard,cuje se slab zvuk ali ne onako kako treba kada dize sistem,isprva sam par puta resetovao i  upalio je iz nekoliko pokusaja a sada ne,skinuo sam mu jednu ram memoriju i proradio iz prve,kasnije sam vratio i radio je super,resetovao ga i palio inormalno,sta to moze biti jer mislim da ce se problem vratiti...Sumnjam na losu ram memoriju,inace obe su po 1Gb....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice