Asus ROG G750 Reklamacija

poruka: 3
|
čitano: 1.491
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Bok

Molim pomoc

Kupio sam navedeni laptop u 10 mj/2014.Prvi put je bila neispravna maticna,zvucnik,i promjenili su donji dio kucista.Nakon mj dana ponovo su se pojavili problemi.Zvucnik mi je poceo stekat,laptop se nekad zamrzno na sleep modu i nisam ga mogo upalit normalno nego na gumb prisilno.Prije 10 dana sam odfuro laptop u servis i dijagnostikom je utvrdeno da je maticna neispravna,zvucnik i subvufer.

Zalio sam se Instaru,i poslali su zalbu Asusu da mi daju novi laptop.Dns sam dobio odgovor da je zalba odbijena.Marko sef Instara je korektan i mislim da mi je pokuso pomoc kolko je mogo.

Pitanje:jel imam zakonsko pravo trazit novi laptop,tj kakva je procedura.Jel postoje sanse da dobijem novi laptop ako se sudim.Kome se trebam javit,tj podnjet tuzbu i koga tuzit ako imam neke sanse.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina

Nemoze. Opet posalji na servis ako nesto nevalja i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Asus ROG G750 Reklamacija
dmsatdo kaže...

..

Pitanje:jel imam zakonsko pravo trazit novi laptop,tj kakva je procedura.Jel postoje sanse da dobijem novi laptop ako se sudim.Kome se trebam javit,tj podnjet tuzbu i koga tuzit ako imam neke sanse.

..

-pročitaj novu reklamu/garanciju, popravljaju i vraćaju novac.. (i popravljeni notebook).

a tužbu protiv krivca, ako je za nesposobnost tad servis, ako je za kvalitetu tad proizvođač-distributer.. tuži sve just in case, suseda, vladu... APP. ;-)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice