Asus P5N MX-napajanje i starter

poruka: 8
|
čitano: 2.990
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Asus P5N MX-

Znaci,dobio sam od frenda maticnu plocu sa svime(procesorom,ramom,grafickom itd), i u vatrogasnom domu slazemo komp za igranje malo starijih igrica preko lana.
I imamo neka starija napajanja,ali na maticnu ne pasu,jer su za 2 pina kraci utori,(vidit cete na slici),a takoder nam treba starter koji pali racunalo,tj. da ga pokrene, a neznamo koji nam kabal treba i kamo ga treba ustekat.

Znam da tu ima mnogo vas pametnih koji bi znali pomoc.

Evo i slike maticne da se bolje snađeete.

Nadam se da cete mi uspjet pomoc,jer nam stvarno treba par kompova koji ce moc radit.

Hvala

P5N MX P5N MX
Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Asus P5N MX-

Nikad nisam cuo da je napajanje 2 pina kratko, eventualno 4. Ali to i nije toliko bitno jer su jos uvijek kompatibilni, odnosno da se steknut napajanje od 24 u 20-pinski slot i obratno.

Vi veri veniversum vivus vici
15 godina

Ma dobro mislio sam 2 duzine pina, tj u 1 redu al ok nmvz,nasao sam napajanje u comelu...samo neznam kako cemo palit pc :/

Markinho19
14 godina
markinho19 kaže...

Ma dobro mislio sam 2 duzine pina, tj u 1 redu al ok nmvz,nasao sam napajanje u comelu...samo neznam kako cemo palit pc :/

Kako?.Kratko spojiš 2 pina za paljenje na matičnoj s vrškom kemijske olovke,spajalicom..{#}

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
15 godina

Ma da,ali nikako nemremo skuzit koja su to dva pina :S

Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Asus P5N MX-napajanje i starter

Pa pogledaj u uputama, negdje su oznaceni sigurno.

Vi veri veniversum vivus vici
15 godina

Eto,nasao jedva,nakon 2 sata guglanja po internetu nasao  neke seme graficke i upute u pdf formatu, i nasao koja dva pina to jesu.Hvala vam svima na pomoci.

Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

koji ti je procesor jer ja imam istu matičnu i stavim procesor intel pentium e6600 i neće se ništa dogodi samo crna slika plizz ako može neko pomoći!!????

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice