AMD Turion 64 sS1 problem(sa ×2)

poruka: 7
|
čitano: 3.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Jeli AMD Turion ML 38(u nazivu a MK 38 u specifications kod CPU-Z) sS1 jeli dual corei ili ne...radi na 2,2GHz(normalne frekvencije) svi kazu da su Turioni ×2 a ovaj bas i nije...jer da je,mnoge igre nebi zapinjale?

Ovaj je CODNAME: Taylor........L1 data cache je 64kb,L1 instruction cache je 64kb,a L2 je 512kb??...kada sam ga kupovao pisalo je da je dual core ali CPU Z pise da nije???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AMD Turion 64 sS1 problem(sa ×2)

Neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali šta to ne bi mogao provjeriti pokretanjem task managera? mislim ono ako imaš 2 prozora sa CPU loadom onda je DC ako jedan onda je SC.

17 godina
neaktivan
autorov komentar
Zoidberg kaže...

Neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali šta to ne bi mogao provjeriti pokretanjem task managera? mislim ono ako imaš 2 prozora sa CPU loadom onda je DC ako jedan onda je SC.

Jeli se moze dual core onemoguciti u biosu...jer mi je cjeli bios blokan,samo vrijeme mogu minjati!
17 godina
neaktivan

Mislim da imaš single core proc.

Dalmatinac kaže...
Zoidberg kaže...

Jeli se moze dual core onemoguciti u biosu...jer mi je cjeli bios blokan,samo vrijeme mogu minjati!

17 godina

jezge se ne mogu blokirati u windowsu... za takva pitanja uvijek je dobro imati  program  everest  edition,  on  ti  pokazuje  specifikacije  cijelog  hardwera,  znci  znati  ces  sve.

inace  na  laptopima  uglavnom  postoji  markica  procesora.  ako  na  markici  pise  amd  turion  a  nigdje  ne  vidis  x2,  onda  je  procesor  jednojezgreni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Dalmatinac kaže...

Jeli AMD Turion ML 38(u nazivu a MK 38 u specifications kod CPU-Z) sS1 jeli dual corei ili ne...radi na 2,2GHz(normalne frekvencije) svi kazu da su Turioni ×2 a ovaj bas i nije...jer da je,mnoge igre nebi zapinjale?

Ovaj je CODNAME: Taylor........L1 data cache je 64kb,L1 instruction cache je 64kb,a L2 je 512kb??...kada sam ga kupovao pisalo je da je dual core ali CPU Z pise da nije???

Procesor ti nije x2, Amd-ovi dvojezgreni Turioni pocinju oznakom TL. A sto se tice performansi u igrama, mozda da pogledas ostale komponente dali se mogu nositi s igrama koje igras jer mnogim igrama dvije jezgre i ne znace puno po pitanju performansi.
17 godina

nove igre i programi su uglavnom rade za dvije jezgre....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice