Acer s243HLabmii PROBLEM SA GHOSTINGOM

poruka: 9
|
čitano: 3.182
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo ovako kupia sam doticni monitor prije jedno 3tjedna a tek jucer sam primjetio da kad povlacim mis s jedne na drugu stranu on ostavlja "sjene" naravno enable pointer shadow mi je na disabled pa nije to vec 2 dana googlam i nemogu rjesit taj problem i vec sam blizu vracanja monitora,moze neka pomoc mozda ja radim nesto krivo?

e i da monitor je spojen hdmi kabelom na 6870 a ista je stvar i sa vga kabelom naime monitor nema dvi izlaz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Koliki ti je refresh rate? Jesi li instalirao zadnje drivere za grafiku?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

stavi refresh rate na 60hz i bit će ti normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

driveri su 11.4 ali probao sam i sa 11.1 is 11.2 i 10.10 a taj problem se javlja i kad nema drivera

refresh rate i je na 60HZ

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Vidim da imaš CF, a što se dešava sa jednom karticom?

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Acer s243HLabmii PROBLEM SA GHOSTINGOM

ista je stvar naime problem se ne događa kad spojim svoj stari lcd monitor ili kad spojim pc na televiziju samo na ovom monitoru jeli to greška do monitora ili je to standardno za led'ove?

ja cu probat snimit problem i postat na youtube kako bi vam malo bolje pojasnio problem

ako neko na ovom forumu ima ovaj monitor molio bih da mi kaze jel on ima isti problem ili je problem samo u mom monitoru

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 19:10 (CrNa StreLa).
17 godina
odjavljen
CrNa StreLa kaže...

ista je stvar naime problem se ne događa kad spojim svoj stari lcd monitor ili kad spojim pc na televiziju samo na ovom monitoru jeli to greška do monitora ili je to standardno za led'ove?

Ja imam isti monitor i nemam takvih problema. Ili je tvoj monitor zeznut ili je nešto zeznuto u postavkama. Jesi probao monitor na nekom drugom kompu?

15 godina
neaktivan

evo video uploadano je s iphona pa nije bas neka kvaliteta ali ako obratite paznju vidjet cete problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 21:03 (CrNa StreLa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nazalost laptop mi je na popravku pa nemam mogucnost da ga probam na drugom pcu,ali kako sam vec rekao ovo se ne dogada na 50'' lcdu full 1080p vec samo na ovom monitoru,isto tako ovo se dogada i kad je monitor spojen vga i hdmi kamelom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice