9600gt hardverski ili softverski problem

poruka: 3
|
čitano: 1.277
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
9600gt hardverski ili softverski problem

čitam baš da odlaze ti čipovi u vječna lovišta, gpu procesor je G94

naime problem se počeo događat dok igram cod4, jednostavno igra crash-a odjednom, nakon toga se vratim u windows, kada dođem oko ikonica, vidim onako raspad u grafici, raznih boja i crtica, zatim kad otvorim neki meni desnim klikom i ti dijelovi isto budu pokvareni, restart riješava sve i vraća se u normalu, nikakvih artefakata nema preko cijelog ekrana, crta ili sličnog, npr hd video vrtim često i nikakvih problema, bsod-a nema...jedino sam primjetio da mi se u cod4 to dešava..

sad dal pokazuje znakove da će riknit ili je problem u driverima (napomena kad igra zabloka i kad se vratim u winse u opisu errora piše onaj famozni APPCRASH)

okačena slika gpu-z a, idle 30 u igrama 42 max, nije klokana

imali ko kakav prijedlog?

samo krupno, ništa sitniš

0 0 hvala 0
15 godina
Re: 9600gt hardverski ili softverski problem

Probajte da instalirate neki stariji driver, mada moje skromno mišljenje je da je COD4 preveliki zalogaj za ovu GPU. Boje se "pokvare" zato što grafika prilikom rušenja prebaci 16bitni mod rada a restartom se to otklanja. Čini mi se da sam u BUG-u čitao da je za BF3 i COD4 minimalna preporučena GPU 9800GT.

Srdačan pozdrav!

16 godina
odjavljen
Re: 9600gt hardverski ili softverski problem
phoenix2003 kaže...

Probajte da instalirate neki stariji driver, mada moje skromno mišljenje je da je COD4 preveliki zalogaj za ovu GPU. Boje se "pokvare" zato što grafika prilikom rušenja prebaci 16bitni mod rada a restartom se to otklanja. Čini mi se da sam u BUG-u čitao da je za BF3 i COD4 minimalna preporučena GPU 9800GT.

Srdačan pozdrav!

How yes no {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice