Zarada preko interneta zaključana tema

poruka: 40
|
čitano: 19.659
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zarada preko interneta

Zanima me da li netko ima iskustva s ovim načinom zarade... Mnogo se priča o tome, a mene zanima ima li netko konkretna iskustva s time...

Na netu sam pronasao i neke knjige koje govore o tome...

link: knjiga

Da cujem sto vi imate reci o tome.. Hvala!

<a href="http://www.cashgrass.com/aff/idevaffiliate.php?id=1308_0_3_1">Najpovoljnije cijene na jednom mjestu</a>
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 18:54 (luigi92).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zarada preko interneta

nema od toga kruha......

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zarada preko interneta
Hrvojestr kaže...

nema od toga kruha......

imaš iskustva s tim, ili je to samo tvoje mišljenje?

Manus manum lavat.
16 godina
neaktivan
luigi92 kaže...
Hrvojestr kaže...

imaš iskustva s tim, ili je to samo tvoje mišljenje?

ma imo sam.....ne tocno s ovo stranicom ili knjigom ali ono....ili kad skupis odredenu svotu ne islate ili ako oce islatiti nece u Hrvatskoj...ma nema od toga nista....nažalost :( ......

17 godina
Zarada preko interneta

I mene to zanima!

ne samo zarada vec uopce  na koji to nacin radi!

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zarada preko interneta

na nacin npr klikas na stranice i po stanici dobis 0.01$ ,za svakog prijatelja koji se preko tebe rega 0.02$ i kad skupis odeđenu cifru isplate ti....hehehe.....tako kazu...e sad probaj pa vidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zarada preko interneta

pogledaj kolko tema ima o tome! Viče

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zarada preko interneta

Primi se ti stari moj lopate i knjige i doce sve samo od sebe.

14 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

potpisujem :D

17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

pa ne mislim ja od toga živjeti... samo sam htio saznati ako to funkcionira, i ako da - ne vidim razlog zašto ne nešto usput zaraditi... daleko od toga da to vidim kao jedini izvor prihoda

Manus manum lavat.
16 godina
neaktivan
luigi92 kaže...
razer1911 kaže...

pa ne mislim ja od toga živjeti... samo sam htio saznati ako to funkcionira, i ako da - ne vidim razlog zašto ne nešto usput zaraditi... daleko od toga da to vidim kao jedini izvor prihoda

Istina ima takvih stranica brdo al mozes samo upast u govna do grla imas takvih slucajeva bilo na explozivu likovi preko neta ovo ono i kuca ima osla.Zat ti govorim primi ti lopatu u ruke i vidit ces kak funkcionira zarada.

16 godina
Zarada preko interneta

samo ću reći da što se tiče te internet zarade jedino funkcionira PTC www.neobux.com, eventualno još neki ali pripazi jer 90% njih su scamovi

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
lovac82 kaže...

samo ću reći da što se tiče te internet zarade jedino funkcionira PTC www.neobux.com, eventualno još neki ali pripazi jer 90% njih su scamovi

kao npr Locker za kojim su svi ovdje na forumu poludili...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
15 godina
neaktivan
Zarada preko interneta

pogledajte ovo www.simpleearning.ws dosta je zanimljivo a nije neko standardno natezanje  oko klikanja i prodavanja proizvoda,a i što je najbolje dosta je korisno pogotovo za neke koji se bave internet zaradom il čak i za manje firme koje žele imati svoju stranicu po jeftinoj cijeni bez da plačaju web dizajnere,naravno ako je rijeć o manjim firmama;velike firme će se ipak isprsit ok svoje stranice.

radi se naime o domeni .ws koja pokušava zamijeniti trenutno popularni .com 

pogledajte,zanimljivo je     www.simpleearnig.ws

pozdrav svima,usput ja sam jedan od onih novih na forumu pa ćemo se družit

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Zarada preko interneta

Čuj dreamer... Molim te, oprosti na izrazu, ne prodavaj muda pod bubrege. Dečki imaju prav, prihvati se lopate i onda će sve doći. Ovo je k****od ovce. Je, je... Lagano je. Moš si mislit. Kao prvo ko će htjeti se prikljućiti kada mu šaljete spam? Bezveze. Nema ništa đabalebe... s time se moramo pomiriti.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Zarada preko interneta

Hehe, jedna stranica sigurno placa, sto se tice ptc, placanje po kliku, ja trenutno imam na accu 18$, dobro je i to, prebacis pare na Paypal ili Alertpay i eto, evo jedna sličica mog ukupnog statusa.

I don't care...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zarada preko interneta

jel postoji neka internet stranica di mogu zaradivat klikom na oglase(ko NeoBux) al da isplacuju na Moneybookers?

I jel se moze kak prek alertpaya prebacit pare na moneybookers?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zarada preko interneta

hehe, opet ovakva tema... =) ja sam na buxto imao preko 700 dollara, i stavio sam na isplatu na paypal, i vec cekam preko 4 mjeseca, hh, nisam ni ocekivao da cu te pare dobit al gle onak ljudi na netu pisu da su pare dobili nakon 1 god, pa gle ono meni ce pare dobro doc i za god dana, i za 10 god.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Matatata krele od zanata kaže...

hehe, opet ovakva tema... =) ja sam na buxto imao preko 700 dollara, i stavio sam na isplatu na paypal, i vec cekam preko 4 mjeseca, hh, nisam ni ocekivao da cu te pare dobit al gle onak ljudi na netu pisu da su pare dobili nakon 1 god, pa gle ono meni ce pare dobro doc i za god dana, i za 10 god.

nu buxtu češ sigurno dobiti pare na alertpay ali čekat češ minimalno 1 godinu

Sk8er Boi
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 20:19 (filip avril_fan).
16 godina
neaktivan
Pinc kaže...

jel postoji neka internet stranica di mogu zaradivat klikom na oglase(ko NeoBux) al da isplacuju na Moneybookers?

*refresh

16 godina
protjeran
Pinc kaže...
Pinc kaže...

*refresh

fulao si forum

postavi pitanje na emsu

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...
Pinc kaže...
Pinc kaže...

*refresh

fulao si forum

postavi pitanje na emsu

kaj je to ems?

daj link

16 godina
neaktivan
Zarada preko interneta

nema kruha bez motike!!! okante se coravog posla...ne trba ti iskustva nego pameti, kad ti netko kaže da na webu bez znanja HTML i bilo cega možeš zarditi 1000$ hm treba bit naivan ko kad bi povjerovao da te kružni od Chuch Norrisa nebi ubio LOL

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 15:17 (sk8 4 life).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zarada preko interneta

svako malo netko "otkrije" "zaradu preko interneta"

nemoze se tu nista zaraditi ni klikanjem ni citanjem mailova ni slanjem mailova nikako.

nemorate ni pokusavati.

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

nema kruha bez motike!!! okante se coravog posla...ne trba ti iskustva nego pameti, kad ti netko kaže da na webu bez znanja HTML i bilo cega možeš zarditi 1000$ hm treba bit naivan ko kad bi povjerovao da te kružni od Chuch Norrisa nebi ubio LOL

kolega ne trazim ja zaradu od 1000$, ja imam 10$ na alertpayu, al bi htio to prebaciti na moneybookers, a na interent kladionici imam 50$, koji moram isplatit

16 godina
protjeran
Pinc kaže...
filip avril_fan kaže...
Pinc kaže...
Pinc kaže...

*refresh

fulao si forum

postavi pitanje na emsu

kaj je to ems?

daj link

ems

vidim da mi iz nekog razloga nije primilo link

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
Pinc kaže...
sk8 4 life kaže...

kolega ne trazim ja zaradu od 1000$, ja imam 10$ na alertpayu, al bi htio to prebaciti na moneybookers, a na interent kladionici imam 50$, koji moram isplatit

1000 eura sam procitao u link-u kojeg je postao autor...na prvi post, a kladionica i te spike mi se ne sviđaju jer opet ponavljam "nema kruha bez motike".

pogledaj post od @Matatata krele od zanata hm...cekat po 1 god. za isplatu malo previše! a ako ti ne isplate kome se možeš tužit to nije ništa službeno.

Da je to sve istina nitko nebi radio svi bi na kladionice i klikanje po reklamama.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 17:44 (sk8 4 life).
16 godina
Zarada preko interneta

Uvije postoji način da zaradis preko interneta, bilo takvim stranicama, svojim znanjem ili nesto treće, zarada je itekako moguća za one koji žele i znaju.

I don't care...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zarada preko interneta

Internet je samo još jedan medij, dapače i više od toga - virtualni prostor i oni koji imaju ideje kako zaraditi bilo gdje, znaju to postiči i na netu (još i lakše zbog velike rasprostranjenosti do potencijalnih konzumenata).

Uzmimo samo za primjer onog lika što je prodavao svoju praznu web stranicu od 1.000.000. pixela za 1$ po pixelu raznim firmama za reklamni prostor. Nakon nekoliko tjedana skupio je milju dolara Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luigi92 kaže...
razer1911 kaže...

Neces ti na tome nis zaradit jos si ti premlad sad misli bolje na skolu i kad ju zavrsis odi se zaposli negdje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice