Postoje mjesečni najmovi i cijene su daleko od ovih 5000 eura. Ak je gušt vozati se tebi i cijeloj obitelji ok, fair enough. Mada sumnjam.
Pa ne znam, iskreno. Nisam nasao nista povoljno. Koliko bi bio npr Passat ili Skoda Superb za 2 mjeseca? Sa full osiguranjem, prelascima granica i dodatnim vozacem? Proljetos sam kombi sa 8 sjedala platio 1600 eura za 8 dana.
Evo ponuda koju sam trazio od ORYX dugorocni najam.
LTR PREMIUM je usluga gdje imas sve osigurano na autu i nemaš nikakvih dodatnih troškova.
Zimski mjeseci, ne pomaze mi bas to... Uostalom, 4k km mjesecno mi nije bas nesto komforno. Ponekad napravimo toliko za manje od 2 tjedna. Volimo se voziti
Passat 2.0 TDI DSG je oko u sezoni 3200€ mjesečno, ali ako pregovaraš i ugovoriš ranije (prije sezone) može oko 1000€ niže. Na dva mjeseca svejedno dosta ispadne. Jedino što izlazak iz EU niti jedan rentacar ne voli. Možda ti je opcija da platiš nekome da ti vozi auto a ti putuješ normalno. Za kombi su te oderali, Vivaro ili Vito su kakvih 80€-100€ po danu, osim ako je bila neka V-klasa AMG :-)
Znam da su me oderali ali kako sam vec objasnio - to je jedan jedini kombi koji je bio dostupan. Vivaro je bio u pitanju, potpuno novi. Stvarno OK kombi. Cijena najma je zapravo bila dosta pristojna ali osiguranje je uzasno skupo.