Jel ima netko da koristi neki weather servis na svojoj stranici, ali da ima relativno detaljne podatke za Hrvatsku(pod weather servis podrazumijevam bilo koji strukturirani izvor podataka o vremenu)? Sve na koje sam naišao su uglavnom veliki strani gradovi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, na siteu koji smo stvorili moja friendica i ja ima pod Rules, Announcements, Important stuff, topic Our Toolbar link za dl toolbara u kojem je, između ostalog, i weather gadget. Testirano, radi i za Lijepu Našu YAY!!!
hidenentertainmentforums.freeforums.org
Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
Potičem te da napraviš user account premda to nije obavezno za dl toolbara.
hidenentertainmentforums.freeforums.org
Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
Hm, mene zanima neki servis da se može koristiti na mom siteu. Po mogućnosti da ima kolko-tolko pozdane podatke o hrvatskim gradovima i da nije preskup za korištenje...
Probaj saznat od kud vuce Forecastfox plugin za firefox on ima koliko toliko pouzdane podatke za hrvatsku
evo link https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/398 pa mozda mozes iskoristit to.
Za potrebe jednog projekta sam napravipo parser podataka za meteo.hr prognoze. Na osnovu ID-a grada (mogu se iscitati na meteo.hr, nekih 20-30-tak gradova), pomocu Regular Expressiona (parsiranje HTMLa) se procitaju podaci od 7-dnevne prognoze (ikona vremena, min i max temp, vjetar).
Projekt je napravljen u C# ASP.NET. Mogu poslati regularne izraze za parsiranje html-a sa meteo.hr, i dati koji savjet glede izrade cjeloga projekta.