Weater servis

poruka: 6
|
čitano: 1.376
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Weater servis

Jel ima netko da koristi neki weather servis na svojoj stranici, ali da ima relativno detaljne podatke za Hrvatsku(pod weather servis podrazumijevam bilo koji strukturirani izvor podataka o vremenu)? Sve na koje sam naišao su uglavnom veliki strani gradovi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Weater servis

Da, na siteu koji smo stvorili moja friendica i ja ima pod Rules, Announcements, Important stuff, topic Our Toolbar link za dl toolbara u kojem je, između ostalog, i weather gadget. Testirano, radi i za Lijepu Našu YAY!!!

Posjetite moj forum:
hidenentertainmentforums.freeforums.org
Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Weater servis

Potičem te da napraviš user account premda to nije obavezno za dl toolbara.

Posjetite moj forum:
hidenentertainmentforums.freeforums.org
Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Weather servis

Hm, mene zanima neki servis da se može koristiti na mom siteu. Po mogućnosti da ima kolko-tolko pozdane podatke o hrvatskim gradovima i da nije preskup za korištenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Weater servis

Probaj saznat od kud vuce Forecastfox plugin za firefox on ima koliko toliko pouzdane podatke za hrvatsku

evo link https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/398 pa mozda mozes iskoristit to.

0 0 hvala 0
17 godina
Weater servis

Za potrebe jednog projekta sam napravipo parser podataka za meteo.hr prognoze. Na osnovu ID-a grada (mogu se iscitati na meteo.hr, nekih 20-30-tak gradova), pomocu Regular Expressiona (parsiranje HTMLa) se procitaju podaci od 7-dnevne prognoze (ikona vremena, min i max temp, vjetar).

Projekt je napravljen u C# ASP.NET. Mogu poslati regularne izraze za parsiranje html-a sa meteo.hr, i dati koji savjet glede izrade cjeloga projekta.

#define QUESTION ((bb) || !(bb))
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice