Kao što vidite naslov pravim tim. E sad imam projekat "Ultras game".
Priča: Jedan mladić (15 godina) živi ugodno u svom domu obično gleda utakmice po ceo dan. Može birati grad u kom će živeti (Zagreb,Beograd,Podgorica,Sarajevo). Zašto četiri grada? Evo primjera ima samo zagreb i neki čovjek iz Srbije neće igrati igru jer nema nijedan srpski grad. Bilo koji grad da izaberu u tom se gradu napravi novi klub. On i njegovi prijatelji postanu fanovi kluba i počnu lijepiti plakate po gradu na kojim pišu da ljudi iz tog grada trebaju doći da podrže novi klub. Na početku ih bude 40 kasnije i nekoliko hiljada,idu u drege zemlje na gostovanja busom,navijaju,biju se na stadionu i ulicama prije utakmice ili posle. Uglavnom realni život huligana.
Razlog: Da li ste se sreli sa takvom igrom? Ne! Onda budimo prvi a i zanimljiva je.
Team:
- 5 Ljudi sa dobrim mikrofonom za govor igrača!
- Čovjek koji će odraditi gamepay!
- 2 čovjeka koji dobro rade u photoshop-u!
- Ja ću pravit stadione i Navijače (izgled)
- Čovjek koji će kreirati misije kao npr. nemož igrač lijepiti plakate dovijeka,kad vas neko "izbije" nađete se u bolnici zatim vas vozilom odvedu u zatvor i čekate istek kazne itd...
- Maper koji će napraviti mali grad.
- Čovjek koji će namontirat audio i navijanje navijača (pjevanje)
- Čovjek koji će sve sklopiti (ono što sam gore naveo)
Ko u komentaru misli napisati: neće te uspjeti, ne valja igra, ko je lud praviti neka preskoči temu!
7 | Dobra ideja |
---|---|
0 | Nije loša |
2 | Onako |
3 | loša ideja |
55 | Preloša ideju goru nisam vidio |