Ja cu se vama pridruzit na neki forum sam mi recite gdje da se registriram da gledam i ucim
Za sada prati ovu temu, a kad se pokrene poseban forum svi ćete dobiti link.
Ja cu se vama pridruzit na neki forum sam mi recite gdje da se registriram da gledam i ucim
Za sada prati ovu temu, a kad se pokrene poseban forum svi ćete dobiti link.
Mhm zapeo sam na ovom opcenitom znanju programiranja.
Kad pomislim samo koliko je to sirok pojam, najezim se i dao bih si 1/7.
A opet vjerojatno nije tako u odnosu na druge.
Cemu uopce to polje?
ja znam nešto osnovno, neki sitni zanimljivi programi. 1/7, to je prava ocjena.
Ako shvaćaš logiku programiranja (i znaš neke osnovne naredbe, npr. PRINT, IF-THEN, GOTO, LOOP, ABS, COLOR...), to je dovoljno da si daš 2.
Ako shvaćaš logiku programiranja (i znaš neke osnovne naredbe, npr. PRINT, IF-THEN, GOTO, LOOP, ABS, COLOR...), to je dovoljno da si daš 2.
seriously?!??
seriously?!??
Da. 1 bi značilo da uopće ne znaš apsolutno ništa o programiranju. No nema veze, ako netko želi neka mi se javi i ručno ću ispraviti bilo koji odgovor.
onda sam 2 :)
onda sam 2 :)
Eto dva si!
hehe je, odo spavat danas cijeli dan nešto radim...zz
hehe je, odo spavat danas cijeli dan nešto radim...zz
Ok, samo nemoj previše spamat da te ne zakartoniraju. Nisu ti ovo Nespavalice.
Laku noć!
Mislim da vaš entuzijazam, znanje i iskustvo savršeno odgovaraju ovakvom projektu i djelatnosti.
Haha, bas sam se ljepo nasmijao! Naxeeme, okrutan si! Potpuno u pravu, ali to nije nikada sprjecavalo nikog da ucini sto je naumio. Makar to bilo baciti se sa vrha nebodera u nadi da ce putem nauciti letjeti...
...ili da napise Oracle ;-)
Zašto više nitko ne posta? Zar ste odustali?
Tim trenutno broji 11 članova. To su (redom po prijavljivanju):
Haker##, Krešo, hudo, Andy0101, djdomi, sum_of_all_fears, street, Tomislav95, tesster, puma1400, loky4i4
Svim članovima sam dopustio pregled prijava i bloganje. Također sam sve članove pozvao kao kontakte u Google Talk (ako sam nekog preskočio, molim da mi javi).
Forum stiže uskoro.
Nisam uzeo hosting, mislio sam uzet Forumotion ili neki takvi, ali se ne mogu odlučit. Ima ih mali milijun.
Što ti kažeš?
http://delta-team-hr.forumotion.com/ - regaj se i postavit ću te na visoki položaj
?
Aktiviran si (nisam te ja aktiviro)...
EDIT: Sad si admin.
Meni piše da si aktivan, a sad si i admin. Pokušaj se ulogirat.
EDIT: Aha joj ups ne to je bio street lolčina neće bit dobro ako sam ja admin, dajem ovlasti bez da provjerim kome ih dajem
Nije aktiviran, mozda si se zabunio pa mislis da sam ja on.
Nije aktiviran, mozda si se zabunio pa mislis da sam ja on.
Da... vidi gore editirao sam post.
Evo našao sam i aktivirao sam te. Sad ću te postavit za admina.
To forum? Ja se registirao "Haaiiiiii,Fake"
Vjerujem da je. Sad ću stavit neke kategorije a ti to poboljšaj.