Skup programera

poruka: 369
|
čitano: 67.426
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Skup programera

Znate neke besplatne domene osim freehostie i cc.co i co.nr ...na freehosti mi je acc istekao a druge domene sam pokusao nac al nista od tog :(

Il se treba placat il imaju bedastu registraciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Skup programera
Fake_Alert kaže...

Znate neke besplatne domene osim freehostie i cc.co i co.nr ...na freehosti mi je acc istekao a druge domene sam pokusao nac al nista od tog :(

Misliš, nešto kao .tk? Za ove nikad nisam čuo pa ne znam što točno tražiš

16 godina
protjeran
Skup programera

ja se dobrovoljnio javljam

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Skup programera
Fake_Alert kaže...

Kao što je čovjek prije mene rekao, imaš .tk.

Evo ti adresa www.dot.tk i nemoraš se ni regat samo skratiš adresu u tipa www.tvojeime.tk (primjer)

Btw evo ja sam se prijavio u tim, nick mi je inače Scorp60 (ne ScorpioN60 kao na ovom forumu), nisam se mogao prijavit prije, tek sam se vratio s ljetovanja

16 godina
neaktivan
IT pro. kaže...

Svi se dobrovoljno javljaju - nitko nikoga nije prisilio. Smijeh

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
IT pro. kaže...

Svi se dobrovoljno javljaju - nitko nikoga nije prisilio. Smijeh

nije istina. ti si mi rekao ako ne uđem da ćeš mi upast u komp i pobrisat sve s harda. Smijeh

on topic:

kolko bi nas trebalo minimum? mogli bi počet za negdje 2 tjedna da se okupi raje.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

nije istina. ti si mi rekao ako ne uđem da ćeš mi upast u komp i pobrisat sve s harda. Smijeh

Smijeh

djdomi kaže...

kolko bi nas trebalo minimum?

Ima nas 13. Dok se okupi još ljudi mi ćemo dovršiti forum i slično. A koliko je minimum? Već nas ima dovoljno da počnemo, pod uvjetom da su svi prijavljeni ozbiljno mislili.

djdomi kaže...

mogli bi počet za negdje 2 tjedna da se okupi raje.

Za dva tjedna maksimum! Počinje škola i svi ćemo imati manje vremena za tim, i stoga se moramo organizirati prije početka škole.

BTW kada odgovarate na pitanje "Koliko sati možete izdvojiti isključivo za rad u timu?" nemojte odgovarati koliko vremena imate dok ste na ljetovanju, nego koliko ćete ga imat kad počne škola!

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
djdomi kaže...

Smijeh

djdomi kaže...

kolko bi nas trebalo minimum?

Ima nas 13. Dok se okupi još ljudi mi ćemo dovršiti forum i slično. A koliko je minimum? Već nas ima dovoljno da počnemo, pod uvjetom da su svi prijavljeni ozbiljno mislili.

djdomi kaže...

mogli bi počet za negdje 2 tjedna da se okupi raje.

Za dva tjedna maksimum! Počinje škola i svi ćemo imati manje vremena za tim, i stoga se moramo organizirati prije početka škole.

BTW kada odgovarate na pitanje "Koliko sati možete izdvojiti isključivo za rad u timu?" nemojte odgovarati koliko vremena imate dok ste na ljetovanju, nego koliko ćete ga imat kad počne škola!

ja sam tako i stavio jer sam gledao da mi sve moramo organizirat prvo. a za to vrijeme kreću obveze.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
Skup programera

jao kako ne volim kad se spominje skola ne da mi se ici opet...Plačpogotovo ujutro...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 10:05 (loky4i4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skup programera

ne shvacam zasto krecemo tek za oko dva tjedna, 13 ljudi (koliko je dosad prijavljeno) je sasvim dovoljno za ovakav projekt i izradu gif animatora, pa necemo izradivati nove windowse (ili hocemo? Smijeh)

0 0 hvala 0
16 godina

street jel ovo ne vrijedi il sta ja nisam upucen

16 godina
neaktivan
Skup programera
Možda i izradimo novi Windows(prozor)ali meni se neda obavljat fizičke poslove,rađe bi radio gif animator na kompu :).
I ja bi volio da krenemo odmah ali najprije se moramo svi okupit odjedanput a ne prenosit poruke.I da,forum je još u izradi,ako nekome od prijavljenih treba link nek mi se jave na pp!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Možda i izradimo novi Windows(prozor)ali meni se neda obavljat fizičke poslove,rađe bi radio gif animator na kompu :).
I ja bi volio da krenemo odmah ali najprije se moramo svi okupit odjedanput a ne prenosit poruke.I da,forum je još u izradi,ako nekome od prijavljenih treba link nek mi se jave na pp!

Zašto na PP? Ja sam već objavio link nekoliko postova gore.

16 godina
neaktivan
Skup programera
Ako netko nije vidio link imate ga gore.Napisao sam da mi posalju pp zato sto sam ja dobio žuti karton kad sam reklamirao svoj forum!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skup programera

za sto ste se na kraju odlucili?..igricu..ili animator?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
street kaže...

Igricu? Ko je spominjao igricu? U budućnosti možda i napravimo Simse 4 ili GTA V Smijeh, ali sad je animator.

16 godina
neaktivan
Skup programera
Meni je glupo radit igru zato što igri ima na milijune,gif animatora NEMA!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
street kaže...

Igricu? Ko je spominjao igricu? U budućnosti možda i napravimo Simse 4 ili GTA V Smijeh, ali sad je animator.

procitaj gore post od lokya4i4

16 godina
neaktivan
Skup programera

Da, da ok vidim. Ali prijavnica je izrađena baš za projekt izrade aplikacije. Ako ćemo raditi igru igricu trebaju nam ljudi koji će posebno raditi zvuk i glazbu, treba nam više ljudi na području grafike, a i više programera zato što je to teže napraviti od aplikacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skup programera
I još jedan razlog,pročitaj moj prijašnji post!

1 0 hvala 0
16 godina
Skup programera

Aj kad napravite gif animator ili kaj vec ocete,posaljite link napravit cu novu verziju teletabisa ili mozda pokemonaSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fake_Alert kaže...

Aj kad napravite gif animator ili kaj vec ocete,posaljite link napravit cu novu verziju teletabisa ili mozda pokemonaSmijeh

kreni crtat na papiru dok mi napravimo taman ces ti to zavrsit na papiru pa onda mos krenit u gif animatoru Smijeh

16 godina
loky4i4 kaže...
Fake_Alert kaže...

kreni crtat na papiru dok mi napravimo taman ces ti to zavrsit na papiru pa onda mos krenit u gif animatoru Smijeh

Naaah,na papiru sam biser,evo V1 verzija,uskoro dovrsena! Smijeh

16 godina
RE: Skup Programera
Deus ex machina kaže...
tesster kaže...

trebali bi se par programera skupiti i nesto napraviti po cemu ce nas pamtiti i po cemu cemo zaraditi... Ako bude sloge nece biti tesko... Stoga decki komentirajmo ovu temu... ;)))

Moj komentar, iako zvuci zlocudno dobrocudan je:

krivi motiv i apsolutno pogresna predozba o tezini i dalekoseznosti problema.

Najbolji savjet je pridruziti se nekom opensource projektu ako hoces da te 'pamte'. Ako zelis raditi s ljudima koji razumiju hrvatski, kako je vec spomenuto, pridruzi se installer projektu kojeg je, mislim, zapoceo Tracer. Ispricavam se ako sam fulao ime zacetnika.

Najbolje je da počnu na razvoju umjetne inteligencije - po mogućnosti u PHP.u.

16 godina
neaktivan
Status DELTA tima

14 članova
Haker##, Krešo, hudo, Andy0101, djdomi, sum_of_all_fears, street, Tomislav95, tesster, puma1400, loky4i4, wirtualko, Scorp60

Forum je spreman za upotrebu. Molim sve članove da se registriraju (po mogućnosti sa nickom kojeg ste naveli u prijavnici).
Adresa foruma je: http://delta-team-hr.forumotion.com/

Pozivnice za Google Spreadsheet sa rezultatima prijavnica su poslane svim članovima. Tamo možete vidjeti pregled svih prijavljenih članova. Savjetujem vam da dodate sve članove kao Google Talk kontakte zbog lakše komunikacije. Ukoliko nemate Google Talk program, možete chatati direktno iz Gmaila ili ga skinuti s interneta.

Blog je spreman za postanje, no vjerojatno ga nećemo koristiti dok ne počnemo s radom.
Adresa bloga je: http://delta-team-hr.blogspot.com/

I dalje primamo nove ljude u tim.
Prijavnici od sada možete pristupiti i preko skraćenog URL-a: http://tinyurl.com/delta-prijavnica

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 16:21 (andy0101).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skup programera

Da li bi ja mogao biti koristan u projektu (da znam da li da se prijavim ili ne)?

Iskustvo:

VB6 2 godine

Delphi 1,5 godina

Firebird 1,5 godina

Hvala.

F

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel ja mogu pomoć? Znam programirat u C-u. A mogu i nešto drugo radit?

16 godina
RE: Status DELTA tima

eto i ja sam se prijavio

andy, čekam odgovor Namigiva

http://www.croelite.com
16 godina
neaktivan
Skup programera

Evo upravo pročitah svih 6 stranica. I jedino mi se naxeemov post svidio.

Vi ne znate šta ćete praviti, a niti u kojem jeziku niti s kojim alatima.

Dajete svom timu neka imena iz nekih vojnih pucačina. Iskreno, većina vas je hrpa gamera-lamera, i djece koja žele naučiti. Iskucali ste svoj prvi Hello World prekjučer i sad ćete neku aplikaciju raditi.

Zbilja jadno zvučite i izgledate. Oćemo li XP ili Win7 izgled?! WTF?! Ni neznate šta će aplikacija biti!!!

Spustite loptu na zemlju, izaberite lidera, najiskusnijeg među vama i nek vam on podijeli poslove... Delta tim... laughing my ass out...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

2 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Evo upravo pročitah svih 6 stranica. I jedino mi se naxeemov post svidio.

Vi ne znate šta ćete praviti, a niti u kojem jeziku niti s kojim alatima.

Dajete svom timu neka imena iz nekih vojnih pucačina. Iskreno, većina vas je hrpa gamera-lamera, i djece koja žele naučiti. Iskucali ste svoj prvi Hello World prekjučer i sad ćete neku aplikaciju raditi.

Zbilja jadno zvučite i izgledate. Oćemo li XP ili Win7 izgled?! WTF?! Ni neznate šta će aplikacija biti!!!

Spustite loptu na zemlju, izaberite lidera, najiskusnijeg među vama i nek vam on podijeli poslove... Delta tim... laughing my ass out...

Iako si principijelno u pravu, mislim da si sa ovim postom pokazao da nisi puno bolji.

Nitko nije naucio nista ako nije pokusao. Pa sta ako im je bitno odabrati 'cool' ime, sta mi nismo nikad imali 15 godina?

Ono... kad smo mi vec tako pametni i iskusni, treba ih podrzati i usmjeriti a ne se napuhavati ko paun...

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice