Znate neke besplatne domene osim freehostie i cc.co i co.nr ...na freehosti mi je acc istekao a druge domene sam pokusao nac al nista od tog :(
Il se treba placat il imaju bedastu registraciju
Znate neke besplatne domene osim freehostie i cc.co i co.nr ...na freehosti mi je acc istekao a druge domene sam pokusao nac al nista od tog :(
Misliš, nešto kao .tk? Za ove nikad nisam čuo pa ne znam što točno tražiš
ja se dobrovoljnio javljam
Kao što je čovjek prije mene rekao, imaš .tk.
Evo ti adresa www.dot.tk i nemoraš se ni regat samo skratiš adresu u tipa www.tvojeime.tk (primjer)
Btw evo ja sam se prijavio u tim, nick mi je inače Scorp60 (ne ScorpioN60 kao na ovom forumu), nisam se mogao prijavit prije, tek sam se vratio s ljetovanja
Svi se dobrovoljno javljaju - nitko nikoga nije prisilio.
Svi se dobrovoljno javljaju - nitko nikoga nije prisilio.
nije istina. ti si mi rekao ako ne uđem da ćeš mi upast u komp i pobrisat sve s harda.
on topic:
kolko bi nas trebalo minimum? mogli bi počet za negdje 2 tjedna da se okupi raje.
nije istina. ti si mi rekao ako ne uđem da ćeš mi upast u komp i pobrisat sve s harda.
kolko bi nas trebalo minimum?
Ima nas 13. Dok se okupi još ljudi mi ćemo dovršiti forum i slično. A koliko je minimum? Već nas ima dovoljno da počnemo, pod uvjetom da su svi prijavljeni ozbiljno mislili.
mogli bi počet za negdje 2 tjedna da se okupi raje.
Za dva tjedna maksimum! Počinje škola i svi ćemo imati manje vremena za tim, i stoga se moramo organizirati prije početka škole.
BTW kada odgovarate na pitanje "Koliko sati možete izdvojiti isključivo za rad u timu?" nemojte odgovarati koliko vremena imate dok ste na ljetovanju, nego koliko ćete ga imat kad počne škola!
kolko bi nas trebalo minimum?
Ima nas 13. Dok se okupi još ljudi mi ćemo dovršiti forum i slično. A koliko je minimum? Već nas ima dovoljno da počnemo, pod uvjetom da su svi prijavljeni ozbiljno mislili.
mogli bi počet za negdje 2 tjedna da se okupi raje.
Za dva tjedna maksimum! Počinje škola i svi ćemo imati manje vremena za tim, i stoga se moramo organizirati prije početka škole.
BTW kada odgovarate na pitanje "Koliko sati možete izdvojiti isključivo za rad u timu?" nemojte odgovarati koliko vremena imate dok ste na ljetovanju, nego koliko ćete ga imat kad počne škola!
ja sam tako i stavio jer sam gledao da mi sve moramo organizirat prvo. a za to vrijeme kreću obveze.
jao kako ne volim kad se spominje skola ne da mi se ici opet...pogotovo ujutro...
ne shvacam zasto krecemo tek za oko dva tjedna, 13 ljudi (koliko je dosad prijavljeno) je sasvim dovoljno za ovakav projekt i izradu gif animatora, pa necemo izradivati nove windowse (ili hocemo? )
street jel ovo ne vrijedi il sta ja nisam upucen
Zašto na PP? Ja sam već objavio link nekoliko postova gore.
za sto ste se na kraju odlucili?..igricu..ili animator?
za sto ste se na kraju odlucili?..igricu..ili animator?
Igricu? Ko je spominjao igricu? U budućnosti možda i napravimo Simse 4 ili GTA V , ali sad je animator.
Da, da ok vidim. Ali prijavnica je izrađena baš za projekt izrade aplikacije. Ako ćemo raditi igru igricu trebaju nam ljudi koji će posebno raditi zvuk i glazbu, treba nam više ljudi na području grafike, a i više programera zato što je to teže napraviti od aplikacije.
Aj kad napravite gif animator ili kaj vec ocete,posaljite link napravit cu novu verziju teletabisa ili mozda pokemona
Aj kad napravite gif animator ili kaj vec ocete,posaljite link napravit cu novu verziju teletabisa ili mozda pokemona
kreni crtat na papiru dok mi napravimo taman ces ti to zavrsit na papiru pa onda mos krenit u gif animatoru
kreni crtat na papiru dok mi napravimo taman ces ti to zavrsit na papiru pa onda mos krenit u gif animatoru
Naaah,na papiru sam biser,evo V1 verzija,uskoro dovrsena!
trebali bi se par programera skupiti i nesto napraviti po cemu ce nas pamtiti i po cemu cemo zaraditi... Ako bude sloge nece biti tesko... Stoga decki komentirajmo ovu temu... ;)))
Moj komentar, iako zvuci zlocudno dobrocudan je:
krivi motiv i apsolutno pogresna predozba o tezini i dalekoseznosti problema.
Najbolji savjet je pridruziti se nekom opensource projektu ako hoces da te 'pamte'. Ako zelis raditi s ljudima koji razumiju hrvatski, kako je vec spomenuto, pridruzi se installer projektu kojeg je, mislim, zapoceo Tracer. Ispricavam se ako sam fulao ime zacetnika.
Najbolje je da počnu na razvoju umjetne inteligencije - po mogućnosti u PHP.u.
14 članova
Haker##, Krešo, hudo, Andy0101, djdomi, sum_of_all_fears, street, Tomislav95, tesster, puma1400, loky4i4, wirtualko, Scorp60
Forum je spreman za upotrebu. Molim sve članove da se registriraju (po mogućnosti sa nickom kojeg ste naveli u prijavnici).
Adresa foruma je: http://delta-team-hr.forumotion.com/
Pozivnice za Google Spreadsheet sa rezultatima prijavnica su poslane svim članovima. Tamo možete vidjeti pregled svih prijavljenih članova. Savjetujem vam da dodate sve članove kao Google Talk kontakte zbog lakše komunikacije. Ukoliko nemate Google Talk program, možete chatati direktno iz Gmaila ili ga skinuti s interneta.
Blog je spreman za postanje, no vjerojatno ga nećemo koristiti dok ne počnemo s radom.
Adresa bloga je: http://delta-team-hr.blogspot.com/
I dalje primamo nove ljude u tim.
Prijavnici od sada možete pristupiti i preko skraćenog URL-a: http://tinyurl.com/delta-prijavnica
Da li bi ja mogao biti koristan u projektu (da znam da li da se prijavim ili ne)?
Iskustvo:
VB6 2 godine
Delphi 1,5 godina
Firebird 1,5 godina
Hvala.
Jel ja mogu pomoć? Znam programirat u C-u. A mogu i nešto drugo radit?
eto i ja sam se prijavio
andy, čekam odgovor
Evo upravo pročitah svih 6 stranica. I jedino mi se naxeemov post svidio.
Vi ne znate šta ćete praviti, a niti u kojem jeziku niti s kojim alatima.
Dajete svom timu neka imena iz nekih vojnih pucačina. Iskreno, većina vas je hrpa gamera-lamera, i djece koja žele naučiti. Iskucali ste svoj prvi Hello World prekjučer i sad ćete neku aplikaciju raditi.
Zbilja jadno zvučite i izgledate. Oćemo li XP ili Win7 izgled?! WTF?! Ni neznate šta će aplikacija biti!!!
Spustite loptu na zemlju, izaberite lidera, najiskusnijeg među vama i nek vam on podijeli poslove... Delta tim... laughing my ass out...
Evo upravo pročitah svih 6 stranica. I jedino mi se naxeemov post svidio.
Vi ne znate šta ćete praviti, a niti u kojem jeziku niti s kojim alatima.
Dajete svom timu neka imena iz nekih vojnih pucačina. Iskreno, većina vas je hrpa gamera-lamera, i djece koja žele naučiti. Iskucali ste svoj prvi Hello World prekjučer i sad ćete neku aplikaciju raditi.
Zbilja jadno zvučite i izgledate. Oćemo li XP ili Win7 izgled?! WTF?! Ni neznate šta će aplikacija biti!!!
Spustite loptu na zemlju, izaberite lidera, najiskusnijeg među vama i nek vam on podijeli poslove... Delta tim... laughing my ass out...
Iako si principijelno u pravu, mislim da si sa ovim postom pokazao da nisi puno bolji.
Nitko nije naucio nista ako nije pokusao. Pa sta ako im je bitno odabrati 'cool' ime, sta mi nismo nikad imali 15 godina?
Ono... kad smo mi vec tako pametni i iskusni, treba ih podrzati i usmjeriti a ne se napuhavati ko paun...