Projekt SupriseSoft - Prijava sudionika

poruka: 415
|
čitano: 62.616
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Projekt SupriseSoft - Pijava sudionika

Ono što sam ja predložio nije 3D shopping, već shopping sa popratnim 3D animacijama. Razlika je ogromna i vlasnik Trillenium-a nije mogao patentirati 3D animacije, a iskreno ne vjerujem niti da je ovo patentirao jer je netko rekao da je pogledao US patente i nije našao taj projekat.

Ako niste zainteresirani, u redu, možda ne dijelimo istu viziju. Ja predlažem da barem damo ponudu nekome te prezentaciju sa tom idejom pa da vidimo jeli netko spreman financirati projekat.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam, ali po meni to nije nesto. Najbolje bi bilo da lijepo radimo nesto korisno. Bez 3d animacija (oprostite modeleri). Ali nisam tu sam pa..

EDIT: Imam jednu ideju, samo da vas nesto pitam. Postoji kakva databaza u kojoj pise sto se dogada kad se koja kemikalija s kojom mjesa.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 16:19 (LordShgi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Projekt SupriseSoft - Pijava sudionika
LordShgi kaže...

Neznam, ali po meni to nije nesto. Najbolje bi bilo da lijepo radimo nesto korisno. Bez 3d animacija (oprostite modeleri). Ali nisam tu sam pa..

Ma nema frke Namigiva

Ako se odlučite za to samo javite.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
15 godina
neaktivan

Neznam  .. mislimda ću naići na negodovanja ali mi se trenutno najbolja stvar čini da počmemo radit igru . na njoj bi izgubili jedno dvije i pol godine do tri . onako da lansiramo omanji RPG naslov . ali da ne bude MMo . ne želi još jedan MMORPG jer u njemu nije moguće izraziti grafičke mogućnoisti do kraja ako uzmemo u obzir broj ljudi koji radi na projektu. npr u MMORPG je gotovo nemoguće r5aditi killove u kojima će protivnik padati i kotrljati se , napraviti nekoliko koraka pa odsklizati niz padinu . a takve sitnice čine uspješnu igru .

Ja imam razrađen gameplay .. išao bi na istu temu kako i moj film koji je u predprodukcijskoj fazi i skoro gotov pšto se tog dijela tiče . dosta je zanimljivo . a u igri bi se ideja mogla profurat bolje negu u filmu . U jednom takvom projektu naravno .. trebalo bi nam još programera . i svi bi sudjelovali . danas sam upoznao jednog crackera koji se dosta kuži u sve pa ga možda mogu nagovorit.  Za početak bi koristili neko dobra engine . pa može i besplatan i izdamo besplatan naslov.

naprimjer na igrici tale of forgotten ones radi šestero ljudi i napreduju s igrom izvrsno , već je crew godiinu i pol zajedno moožda i više . a oni rade MMORPG sa SPom bi bilo mnogo manje problema (bugova :D) s time i manje posla .

pa jeste li za  . a ako vam se ne sviđa .. neznam .. idemo dalje s idejama!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam za ali nisam ljubitelj RPGova, mozemo ga napraviti. Ako je moguce razmotriti i koji drugi žanr. Ali to mi se svida. Ako se svi slažu onda bi mogli poceti sad kad pocnu praznici.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kao sto sam i napisao....no ne zlonamjerno.

Malo "stanite na loptu" i dogovorite se sta vi uopce hocete radit! Kakav software...tko je odgovoran za sve...i bez pravog sastanka necete nista napravit! Sve je ok to Skype, chat, forumi...ali kada se rade neki projekti i jos ni ne znate sta radite, najbokje je naci se i sve dogovorit!

Kareoke (ili kako se vec kaze) program!? Ma dajte molim vas.... Bolje se uhvatite posla i napravite dobar multimedijalni player kao npr. GOM i sl.

No opet imate "mali" problem, a to je da 99% vaz zna samo modelirat i HTML.......a tko ce programirat!? Jedan covjek!?

Ljudi, takve stvari se placaju....ne ide to samo tako....a i treba vremena.

OK,moze biti i free sve...ali opet treba sve organizirat, sve lijepo dogovorit.

Do sada ste bar mogli osmisliti ime "studija" i napraviti su neku "beta" stranicu na kojoj bi se interno sve dogovarali!

Sretno sa radom...nemojte moje savjete shvatiti kao nesto lose, vec samo realno gledam na to sve....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

Nema problema . ali ideja bi mislim bila najprikladnija da se realizira kao RPG. mislim da bui drugačije izgubila ono nešto . a ništa .sad ćemo čekat da vidimo što kaže crew.

rekao bih ti odmah o čemu se radi samo mi je to rizično objavljivati na forumu , ideja za film još nije podnešena i zaštićena u HFS-u pa me strah da je netko ne skine . a ne trebaju mi ti problemi nako onoliko pisanja i istraživanja. jedino da ti pošalje na mail. ali čekajmo da se ekipa složi ili ne složi .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

win32 nema problema. volim da se ljudi izjasne pa da vidim što se može popraviti bolje i to nego lažne pohvale . gledaj znam i iz prijašnjih projekta da se najljepše sjesti za stol i ljpo diskutirati izlagati . upalimo svi kompove pa i radimo zajedno i tako samo pogledaj ovo ja sam iz zadra , neki su iz zagreba , neki blizu čakovca i jednostavno to nije najpraktičnija stvar. jedino da se organiziraju video konferencije samo to papa gige ko ludoo a nez imamo li svi flat , ja prvi nemam  .. tako da je forum alternativa .. a stranica će krenuti . 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Kao sto sam i napisao....no ne zlonamjerno.

Malo "stanite na loptu" i dogovorite se sta vi uopce hocete radit! Kakav software...tko je odgovoran za sve...i bez pravog sastanka necete nista napravit! Sve je ok to Skype, chat, forumi...ali kada se rade neki projekti i jos ni ne znate sta radite, najbokje je naci se i sve dogovorit!

Kareoke (ili kako se vec kaze) program!? Ma dajte molim vas.... Bolje se uhvatite posla i napravite dobar multimedijalni player kao npr. GOM i sl.

No opet imate "mali" problem, a to je da 99% vaz zna samo modelirat i HTML.......a tko ce programirat!? Jedan covjek!?

Ljudi, takve stvari se placaju....ne ide to samo tako....a i treba vremena.

OK,moze biti i free sve...ali opet treba sve organizirat, sve lijepo dogovorit.

Do sada ste bar mogli osmisliti ime "studija" i napraviti su neku "beta" stranicu na kojoj bi se interno sve dogovarali!

Sretno sa radom...nemojte moje savjete shvatiti kao nesto lose, vec samo realno gledam na to sve....

Gledaj, kako cemo se drukcije dogovoriti sto cemo raditi nego ovako. Ja sam programer i naci cemo jos. IMamo vise od mjesec dana.

A sto se tice igre moze samo engine moramo naci.

15 godina
neaktivan

da a i oko toga mislim da neće biti problema  .. bar ne previše ....

ma razmišljam pa vidim da ustvari bi bolje izgledala ideja drugačije nego da je RPG ... ni sam ih ne volim  .. jedini koji sam igrao bio je FF.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gledajte igru je teško napravit,a pogotovo ako je 3d,vas tu ima 5-6 i vi bi radili RPG,a u timu u kojem ja radim ima nas 13-14 i radit ćemo 3d platformsku igru,a ima nas duplo više.Kod RPG-a ima užasno puno programiranja,zbog svih onih skillova,iskustava,napada i čega već ne,pa
najvjerojatnije ćete brzo odustat,onda se trebate i reklamirat,da neko čuje za vas,idite na zekidagames.webs.com pa ćete vidjet posjećenost našeg sitea,a tek je tu 2 tj.
Blender
16 godina
neaktivan

bezbrige. Imam ja marketinski trik u rukavu o kojem ce vecina hrvatskih IT medija pisati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ajd mi reci taj marketinški trik preko PM
Blender
15 godina
neaktivan
@lordshgi sad sam na mobitelu pa ti ne mogu odgovorit na pm,ali ga mogu čitat,a što se poruke tiče,nije mi jasno zašto mi nemožeš odmah reći taj trik svejedno neću nikom reći,pa bih te molio da mi pošalješ jer me zanima,ali ne očekuj odgovor jer sam na mobu.
Blender
16 godina
neaktivan

No ajde, ako obecas da neces kopirati.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
LordShgi kaže...

No ajde, ako obecas da neces kopirati.

LOrde molimte daj posalji i meni....Evo obecajem da necu nikom reči...

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan
Lorde kunem se da neću kopirat,svejedno smo mi već smislili ideju i sve,samo
mi pošalji taj trik,zanima me!
Blender
16 godina

Hm raditi RPG s jednim programerom (osrednjim) nije moguće.

Ako ne nađete više programera ovo je osuđeno na propast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

KO je rekao da ne trazimo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako molio bih da više ne pišete  postove sadržaja .. s jednim programerom blabla , treba vam više programera...balablka .

temaje ptvorena u tu svrhu ali nam je zabranjeno regrutiranje članova. ali tko kod čita ovo a zna programirat slobodno može napisat da se želi pridružiti.

a i ne samo programirat.

Ni meni se ne sviđa ideja s RPG-om već da idemo s 3D -- nekom tipa .. što se tiče modda ne gameplaya .. slična zadnjim nastavcima GTA serijala. ili još bolje painkillera ... to mi je igra koju sam obožavao kao kolinjo...i sad bi je igrao da mi komp nije u banani. Igore tebi pošaljem gameplay ... ali pošto je to ideja i za film nikome ni riječi . mora ostat tajna . 

i da još nešto . ne pišite komentare dok se ne nađete ništa od toga . ne možemo se naći pošto smo razbacani svugdje po ljepoj našoj. i komentari tipa pa dignite svoj sajt za internu raspravu . sajt je u izradi.

zaspamali ste nas s time. :DDD

Znali netko od vas koji dobar engine za takvo nešto . a da je po mogućnosti jeftin dosta ili besplatan

E da i pošalji mi plz markentiški trik .. hehe  . mislim kome ćemo mi iz crewa reći kad mislimo ovaj projekt tako i oglašavat

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 20:27 (MovieMaker).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
MovieMaker kaže...

Ovako molio bih da više ne pišete  postove sadržaja .. s jednim programerom blabla , treba vam više programera...balablka .

temaje ptvorena u tu svrhu ali nam je zabranjeno regrutiranje članova. ali tko kod čita ovo a zna programirat slobodno može napisat da se želi pridružiti.

a i ne samo programirat.

Ni meni se ne sviđa ideja s RPG-om već da idemo s 3D -- nekom tipa .. što se tiče modda ne gameplaya .. slična zadnjim nastavcima GTA serijala. ili još bolje painkillera ... to mi je igra koju sam obožavao kao kolinjo...i sad bi je igrao da mi komp nije u banani. Igore tebi pošaljem gameplay ... ali pošto je to ideja i za film nikome ni riječi . mora ostat tajna . 

i da još nešto . ne pišite komentare dok se ne nađete ništa od toga . ne možemo se naći pošto smo razbacani svugdje po ljepoj našoj. i komentari tipa pa dignite svoj sajt za internu raspravu . sajt je u izradi.

zaspamali ste nas s time. :DDD

Znali netko od vas koji dobar engine za takvo nešto . a da je po mogućnosti jeftin dosta ili besplatan

E da i pošalji mi plz markentiški trik .. hehe  . mislim kome ćemo mi iz crewa reći kad mislimo ovaj projekt tako i oglašavat

Unreal engine...Ljudi rade cuda s tim....A besplatan je...

DA lorde i meni posalji na PM toj trikić

Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina
neaktivan

UT3 nemozemo koristiti u komercijalne svrhe... A ovo ti posaljem dok naucim hrvatski

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

poslao sam ti gameplay na fejs jer na forumu pm ima ograničenje sa znakovima .. znaš kolika je por onda .

onda ako smo svi za igru a ne neku app,  ide li se s unreal engineom. super .. malo sam gledao što je sve napravljeno s njim .. strava  .. baš po mom ukusu . hahha  :DDDDD

da onda pokušam nagovorit onog crackera da se pridruži nama  ... a mislim mogu vam, dovesti 27 medijski tehničara .. ostatak razreda  .. haha  .. ali ne kuže se baš svi .. ima nas jedno 15 koji razvaljuju samo oni su vam najviše orijentirani na photoshop . frend mi zna radit u cijeloj master kolekciji samo on neće htijeti garant. . e da  super sijetio sam se  .. znam jednu curu koja možda zna programirati .. znam da se dosta kuži sve sad moram vidjeti .. a imam i jednog lika , ako ste za, što sijedim samnom .. on mislim da zna ovako od svih jezika pomalo . html , c+ , c++ , c#  , pascal , logo (XD),

svašta  koji bi nam malo mogao pomoći. Odg te mi pa da zna sutra odmah pitati u busu tu curu . ona vam je super , razvaljuje igrice , mislim da zna radit u dosta tih programa .. crta skoro bolje od mene .. hehe pa bi nam možda i to trebalo zatrebat .  Da to sam vam htio reći ako nam budu trebali grafičari nema beda ... ja ih skupim koliko treba za dva dana . a i sam idemu grafičku .. samo sam ja medijsku tehničar .. kompovi all around me . 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MM, jos ako je zgodna. cura+programiranje+ljepota=DREAM GIRL xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nije

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jam sam oduvijek sanjao da radim na igri čija se radnja odvija u Zagrebu. Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa zašto ne  .. ako može u nyc može i u zg

0 0 hvala 0
17 godina

Hehe e ovo bi moglo biti zanimljivo. Samo UT3 nije besplatan ako mislite prodavati igru. Prvo napravite kao mod za UT 3 i onda ako vidite da se ljudima svidi kupite engine i napravite nastavak, kompletnu cjelu igru. Tako je i započela Red Orchestra kao najobičniji mod za Unreal 2004 prvo.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tnx na savjetima  .. heheh  ... imamo i publiku jej  .. hhehe  idem pogledat link

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Strava ovo neki opaki geek- squad radia  . cc... a bit će i naša na nivou .. mora 

e da  .. ljudi dajte mi mail da vam pošaljem gameplay  .. trebali bi i ostali znat o čemu nse radi

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice