Ima li zainteresiranih za nekakvu pivu/kavicu/čaj forumaša programera?
Programerska kavica u ZG?
- poruka: 30
- |
- čitano: 8.814
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogu li i programeri početnici?
Zasto ne? Medo izgleda kao potencijalno lijepo mjesto
Razočarao sam se kada sam zadnji put nakon duže vremena bio u medi, stavili su muziku :(
Uvijek mi je bilo prije fora što nisu imali to smetalo, bila je nekako posebna atmosfera samo sa žamorom.
Ideja odlična. Ako vam uđe u naviku rado bi se pridružio, ali trenutno ne živim u Zagrebu. Tek za koji mjesec.
Mogu li i programeri početnici?
Zašto ne? Svi su dobrodošli.
Ne znam gdje bi tamo parkirao... Meni bi idealno bilo negdje kod FER-a, Filozofskog ili FSB-a. Ponedjeljkom držim vježbe tamo blizu (FSB) pa poslije podne sam slobodan...
Ne znam gdje bi tamo parkirao... Meni bi idealno bilo negdje kod FER-a, Filozofskog ili FSB-a. Ponedjeljkom držim vježbe tamo blizu (FSB) pa poslije podne sam slobodan...
Medo ima parking iza, samo postoji sansa da je krcato kao i sve drugo, alternativa tome je parking kod cibone (koji nije ograničen na 1-2 sata nego je na rampu) ali košta nekoliko novaca (nisam bio neko vrijeme u zg pa ne znam cijene).
Možda kod cibone (birc do pbz-a) bi bilo idealno.
Aha, znaci tako. Istina, ne znam ni ja, na Tkalci nigdje, u Ilici bi mozda negdje se moglo, oko Frankopanske.
Kod FER-a imas Dubrovacka zvona, Piccolo Mondo, Limb, Matisse, KSET, kod Filozofskog se moze do Boogalooa, a kod FSB-a je Sabotage, ako se ne varam. Svi imaju i Wi-Fi osim Limba ja mislim, a za Boogaloo i Sabotage nisam siguran. Ne pitajte me kak znam za sve birceve u kvartu
Ok onda Nije problem za dogovoriti se ako ima volje. Onda bi super bilo da već ovaj ponedjeljak iskoristimo ako ste slobodni? Meni poslije 13.30 h odgovara.
Teme razgovora?
Na kojem bi jeziku pričali? C++ / C# / java / python...
Teme razgovora?
Kineskom.
*mandarinski
Možda brainfuck:
http://en.wikipedia.org/wiki/Brainfuck
Meni isto paše FER,FSB,Vrbik 8Doduše,nisam siguran da ću doći,jer je upravo navala kolokvija.
šta na FSB imaju programiranje? u čemu?
Evo ti jedna zagonetka:
Svaki dan idu na FSB jug a nisu FSB-ovci.Geekovi su a zgodniji su od ferovaca(i bolji u svemu rekao bih,ali neću :P).Tko su oni?
ferofci
ferofci
Krivi odgovor,siguran sam da tracer zna.
Teme razgovora?
ovi koji će se naći , pričati će u human-readable kodu , prosto rečeno hrvatskom ali daj dođi i ti da podučiš ostale nativnom , ljudskom assembleru - monkey jeziku. Jbg-a papci su na high-levelu , momčino pojavi se i odži lekciju na materinjem a biti će i banana , može ha ???
be quite @919191 talking....
Recite kada, gdje? Sve ću vas obrazovat :D
Jedino mi je malo gust raspored do ožujka...
vidim dao si mi hvala.
koji si ti j.bivjet.r da ću te još početi simpatizirati.
siroti TVZovci jos rastrgani :P
Vidim da se ova tema pretvara u najobičnije trolanje. Stoga, oni koji su zainteresirani za sastanak neka mi se jave na pm pa ćemo dogovoriti detalje.
Vidim da se ova tema pretvara u najobičnije trolanje. Stoga, oni koji su zainteresirani za sastanak neka mi se jave na pm pa ćemo dogovoriti detalje.
Ispričavam se ako sam ja za to kriv.Samo sam htio malo dobronamjerne zezancije.
@Tracer, ideja ti je stvarno super, a vidim i da su pravi dečki zainteresirani.
Nažalost, nije mi baš zdravlje najbolje da bi sada išao na put.
Hvala na pozivu u "metropolu"
Pozdrav iz Zadra!
Mislim da se danas nece nigdje, koliko cujem, u Zagrebu je zacudo gore nego kod mene (50-ak km od Zagreba). Mislim da bude doma. :D
Ispričavam se ako sam ja za to kriv.Samo sam htio malo dobronamjerne zezancije.
Ne bi baš rekao da si ti nešto krivo radio, nego onaj koji je zaboravio ili čak nikad nije čuo za poslovicu "Kad si u Rimu, budi Rimljanin", dakle, ako će ići sa onim stilom , široko mu polje, ima more foruma koji njeguju njegov "stil" komunikacije.
Ništa danas. I ja sam ostao kod kuće, tako da... Za drugi put se dogovorimo.
Evo u cetvrtak je sljedeci zgphp meetup pa navratite (teme nisu striktno vezane samo za php) http://zgphp.org/2013/01/na-korak-do-punoljetnosti/