.exe u source code

poruka: 33
|
čitano: 8.940
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: .exe u source code

To ti je prosto nemoguce, ne postoji nikakav nacin za to, a i bilo bi presmijesno da je to moguce jer da je tako premium programi uopce nebi postojali.

15 godina
neaktivan
Re: .exe u source code
TuukacZesciii kaže...

LoL hahahahha eeee ja imam tek 15 godina i znam puno vise neg ti ali ovako postoji jedan program i zove se Linux u njemu mozes raditi sta hoces i M$ te nebi ganjao jer nisi pravio taj program u win  vec u linux. I da nemozes convertovati exe u source file jer je zasticeno a dok npr da si pravio taj file u linux mozes mu u terminalu procitati neke djelove :D

Niti je točno niti je netočno nego je jednostavno loše napisano.Ovo je napisano jezikom osobe koja nije dublje proučila ono o čemu piše.

@otvaratelj teme:Moguće je napraviti backwards engineering ali jedino sa godinama učenja.Takve stvari ne uče ni na faksu obično...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
.exe u source code

Postoje decompileri ali naravno da nece koristiti pocetnicima koji misle da ce dobiti source code.

Postoji smartcheck za vb gdje mozes imati uvid u funkcije, pozive..zapravo sve.

Postoje debuggeri, disassembleri ali to nije nesto za svakoga.

A ima decko 15 godina, svi smo mi "pijetlovi" u tim godinama :), neki ne odrastu ipak pa se na temama flejmaju. Recimo mac vs pc :)..ali OT..

ja

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice