Eclipse vs NetBeans

poruka: 6
|
čitano: 3.108
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Eclipse vs NetBeans

Kada se govori o programiranju u javi najcesce se spominju 2 IDE-a, NetBeans i Eclipse. Interesira me koji i zasto bas taj alat je vama bolji.

0 0 hvala 0
15 godina
Eclipse vs NetBeans

Koji programski jezik?

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eclipse vs NetBeans

Pretpostavljam za Javu?

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Eclipse vs NetBeans
Budimir kaže...

Kada se govori o programiranju u javi najcesce se spominju 2 IDE-a, NetBeans i Eclipse. Interesira me koji i zasto bas taj alat je vama bolji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 19:29 (joseNo1).
17 godina
moderator
Re: Eclipse vs NetBeans
Budimir kaže...

Nekako si mislim da većina ostane na onome s čime počne. Ja sam počeo s NetBeansom i meni je on prilično dobar. Iako ga više ne koristim za Javu (odnosno, ništa ne radim u Javi - eventualno ako nekome treba neka pomoć). Sad ga koristim za XHTML/JavaScript/CSS.

17 godina
Eclipse vs NetBeans

Netbeans ima bolji autocomplete za većinu toga, iako je dosta sporiji od Eclipse-ovog autocomplete-a.

I Netbeans i Eclipse se znaju rušiti pod većim projektima.  Kod većih projekta preporučam gašenje autobuild-a (osobito ja koji volim stalno stiskati CTRL+S, pa stalno čekam na eclipse). Netbeans je za mene bolji za EE razvoj (puno više "vizualnih" alata), ali na kraju i jedan i drugi nisu tolko loši (samo nemoj Eclipse previše napuniti sa plugin-ovima)...

Iako je za mene Intelli IDE (imaš community i pro verzije) jedan od najboljih (nedostatak mu je da nema toliko vizualnih alata i zbog toga nije baš pogodan za početnike, iako mu je SWING editor bolji nego kod ova gore dva)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice