Zna li netko gdije se mogu kupiti knjige za program Delphi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
www.amazon.com www.amazon.co.uk
Miš knjiga, iliti mis.hr
Koliko mi je poznato imaju uvijek par naslova
npr. http://mis.hr/webkosarica/index.php?p=product&id=156&parent=20
Zna li netko gdije se mogu kupiti knjige za program Delphi?

zašto ne bi u Bugu(časopisu, ne stranici) mogli otvoriti rubrike o programiranju,ne samo u ovom nego i udrugima
skini,prolistaj pa nadji za kupit origigi knjigu ili jednostavno printaj:)
Evo imaš na amazonu,pogledaj.
kaj ljudi jos uvijek koriste Delphi?
A zašto da ne?
Ne vidim razloga. Nek radi ko oce u cemu oce.
Cisto pitam jel imam osjecaj da su ga progutali C#, Java i ini jezici.
Osobno ne poznam nikoga ko radi (ili povremeno ili profesionalno) u Delphiju. Zadnje sto sam cu o tom jeziku bio je clanak u mrezi, prije jedno godinu dana, o IDEu kojeg je napustio Borland, pa je sad postao OpenSource (ako se dobro sijecam), bla bla.
Stavio sam na Apache MySQL bazu i trebam joj pristupiti iz Delphia. Moze li mi itko reći kako?
Stavio sam na Apache MySQL bazu i trebam joj pristupiti iz Delphia. Moze li mi itko reći kako?
Koji program biste preporučili za programirat u Delphiu za Ubuntu (Hardy Heron)?
Ne vidim razloga. Nek radi ko oce u cemu oce.
Cisto pitam jel imam osjecaj da su ga progutali C#, Java i ini jezici.
Osobno ne poznam nikoga ko radi (ili povremeno ili profesionalno) u Delphiju. Zadnje sto sam cu o tom jeziku bio je clanak u mrezi, prije jedno godinu dana, o IDEu kojeg je napustio Borland, pa je sad postao OpenSource (ako se dobro sijecam), bla bla.

Koji program biste preporučili za programirat u Delphiu za Ubuntu (Hardy Heron)?