[Prodaja] HP Pavilion Power zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.273
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] HP Pavilion Power

Intel i5 7300HQ @2.5 - 3.5 Turbo 

16Gb DDR4

Nvidia Geforce GTX 1050 @ 4 GB

128 Gb SSD + 1TB HDD 7200 RPM

Pozadinsko osvjetljenje tipkovnice
B&O zvučnici

Laptop u vrhunskom stanju. Baterija cca 2 sata, može i više ovisno o vrsti upotrebe.

Cijena 400€

13 godina

Zanimljiv je taj mob mentality. Sličan lap, usudio bih se čak reći i slabiji od Y530, cijena od 400€ je u ovom slučaju ok. Nema prigovora

14 godina

kaj se sekiraš, nakupit će i on TD-ova s vremenom, vrijedi ko i tvoj, 300-350e max. pogotovo bez garancije.
ali isto kao i ti, može stavit cijenu koju hoće, ali dal će prodati po traženoj cijeni je drugi par opanaka.

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2023 12:11 (vrx).
15 godina
Re: [Prodaja] HP Pavilion Power
Pa eto, nek netko ponudi koliko misli da vrijedi. Meni je ta cijena ok za te komponente koje su unutra. Ne sekiram se....
15 godina
vrx kaže...

kaj se sekiraš, nakupit će i on TD-ova s vremenom, vrijedi ko i tvoj, 300-350e max. pogotovo bez garancije.
ali isto kao i ti, može stavit cijenu koju hoće, ali dal će prodati po traženoj cijeni je drugi par opanaka.

Ne sekiram se ja a ni kupac koji treba takav laptop za TD.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2023 14:23 (General_Woo).
13 godina
General_Woo kaže...
Pa eto, nek netko ponudi koliko misli da vrijedi. Meni je ta cijena ok za te komponente koje su unutra. Ne sekiram se....

Meni je išao odogovor pretpostavljam. Sorry na spammanju teme

15 godina
Prodano!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice