[Prodaja] MSI GTX 1080 Ti Gaming X zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 1.756
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Prodaja] MSI GTX 1080 Ti Gaming X

Prodajem navedenu karticu, potpuno ispravnu te u odličnom stanju. Korištena za video editing i povremeni gaming na stock frekvencijama.
Vrlo tiha i hladna kartica.

Moguća primopredaja u Dugom Selu i okolici ili slanje uz prethodnu uplatu poštarine.

Cijena: 2000kn

3 godine

Odlična kartica, odlična cijena. 

Ne daj jeftinije. 

@nixi123 kaže..Da bas tebe idi prci nest debilu ne si dezuran na forumu za cijene kakve ko stavi.
13 godina

Za full hd igranje best buy

14 godina

Pukni to na njušku i začas ode. Svoju sam prošli tjedan za 2200 stavio i prodao a da se čovjek nije ni cjenkao.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
14 godina
Re: [Prodaja] MSI GTX 1080 Ti Gaming X
silvio3105 kaže...
Jer je budala...

Vrlo argumentiran komentar.

Kartica je odmah stavljena na njušku, al nek si ti pametan s ovakvim komentarima.

3 godine
protjeran
Nek si ti nju na Njušku stavio kad znaš da ovdje ne možeš dobit više od 1800kn.
Argument je napisan u temi za procjenu grafulje koju si otvorio tada.
14 godina

Koju procjenu? Ovo je oglas u kategoriji prodaje. Procjena mi ne treba, znam koliko kartica vrijedi i nigdje ne piše da je cijena fiksna.

14 godina
silvio3105 kaže...
Nek si ti nju na Njušku stavio kad znaš da ovdje ne možeš dobit više od 1800kn.
Argument je napisan u temi za procjenu grafulje koju si otvorio tada.

Ko, ti si procjenio jer si je htio odmah kupiti pa onaj koji piše da je neka amd grafa bolja od nje a iskreno amd grafa više neće nikad u moj komp radi drivera tak da je usporedba za mene nula bodova.

Zašto bi ju prodao ovdje za tvoju procjenu kad mogu za 500 više, ajd da smo frendovi... Više ljudi mi se javilo u PP i svi mi rekli stavi na njušku između 2000 i 2500 i prodat ćeš začas i bili su u pravu. Imao sam 5-6 ponuda u 24 sata. Bilo je i onih za 1600-1700 ali glatko sam odbio. Znači da vrijedi a to što se neki hoće ovdje dokopati hardwarea ispod cijene nije moj problem pa se nek ljute koliko hoće.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
12 godina
protjeran

Hw ispod cijene 

14 godina

Ma ovdje se ljudi opcenito "pjene" ako ne napises najnizu realnu cijenu jer su svi "pametni" i samo lupaju TD a u procijene se usudi pisat 2-3 ljudi ili nitko.Ja sam ovdje na forumu prodavao kuciste za 550kn a platio sam ga preko 700kn ne pada mi vise na pamet ovdje stavit oglas.Na kraju sam ga vani prodao za 80e gdje sam ga i kupio.Radije prodam vani na vecem trzistu po nizoj cijeni nego se ovdje ciganjcit...Evo i dan danas to kuciste kosta preko 100e kod nas a oni meni lupaju TD jer nije cijena kakvu si je netko zamislio.

Obicno ako se nesto prodaje za 1600kn realno bi bilo da je prodavac ostavio mjesta tih 100kn za cijenkanje ako mu je hitno mozda bi spustio i na 1400kn osim ako nije naveo fixnu cijenu.

Osobno ne bi dao vise od 2000kn za stari Pascal ali opet svaka roba ima svoga kupca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2022 20:06 (MGloc).
3 godine
protjeran
Ja nudim onoliko koliko vidim da ju cijene određeni korisnici foruma, oni koji me znaju, znaju koje su to osobe.
Od kupnje grafulje sam odustao nedugo nakon tvoje teme za procjenu jer sam vidio da svi precjenjuju(npr. Lik prodaje 1080Ti 11G s otpisa kojoj polovično radi HDMI kontroler - 2300kn; RX 580 za 900kn). Postalo je smiješno gledat Njušku, a ovdje na forumu nema toliko GPU oglasa, baš se pitam zašto.

Ne znam odakle neka osnova za takvu cijenu? Vidiš te modele na Njušci po 2500 pa misliš da se prodaju za 2500? Prodaju se maunu. Nek digne ruku onaj tko je uredio cijenu na cijenu po kojoj je prodano.

Sretno vlasniku s prodajom.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2022 20:38 (silvio3105).
14 godina

Gdje je sada onaj lik od neki dan sto je pitao za procjenu GTX 980ti jer je kupio 1080ti na eBay za 2500kn klik

Kupit Pascal karticu iz 2017 za 300e pored novijih rtxica sto 2070super,3060 nema smisla...

14 godina
Jesan ja jedini koji je primjetia za bugov oglasnik da čim prodavač ne stavi najnižu moguću cijenu gledano sve oglasnike u RH i bog i vrag se okome na njega
Brate mili pustite ljude da prodaju šta oće i po cijeni kojoj oće
14 godina

Trla baba lan... Pa tak i većina vas ovdje.

Niti jedan ne nudi konkretnu ponudu već samo lupate TD i drobite gluposti. Ako vas nešto ne zanima i dobronamjerno sugerirate da je cijena previsoka onda sve pet, ali vi radite sasvim suprotno.

Uglavnom, tema ide pod lock a ako nekog zanima grafa nek mi pošalje PM. A vi dragi kompleksaši si nađite drugu zanimaju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice