- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel može za 400??
Gara?

našao sam račun kupljena je u alternate.de 29.06.2021
dakle garancija je do 29.06.2024
ajmo akcija 470 eura i pivo gratis
zainteresiran sam za 3070,3080,2080 .. ili nesto tog tipa. postoji li mogucnost da provrtis hashcat benchmark, ako ne trazim puno?
Druže postoje ti privatne poruke pa se dogovarajte, mada sa takvim počecima već znam da ništa od te kupovine/prodaje....takvih je njuškalo puno....150 testova pa na kraju pita jel ide za 350 i više ni traga ni glasa
zasto tebe smeta dje pisem, ti ne moras citati ako neces, a jos manje komentirat. slazem se s tobom, vecina ljudi pita, pa proba spustit cijenu. cijena je korektna, inace nebi ni pitao za benchmark. da kupujem sa njuskala nebi bio ovdje. s razlogom pitam za benchmark jer covjek nije naveo radi li se o LHR kartici. ako ne mogu postici trazeni hashrate na hashcatu, onda mi nista ne vrijedi. ne kupujem za gaming. zato sam i napisao 'ako nije problem'. ako ne zeli, ne mora. dosadni ste sa tim sto se svakom loncu poklopac.
ps. neke kartice sa LHR rade ok sa hashcatom, dok neke ne. bez testa _mislim_ da ne mogu znati.
usput da pitam, moze li placanje u btc?

Ma već ti po nosu vidim kakav si
Ajde lagano, srry ako sam te uvrijedio nisam htio no zbilja postoje ti pp pa do toga nebi ni došlo
Pozdrav,
Zainteresiran sam za grafičku karticu. Zanima me jel treba 2x8pin za napajanje? Ja sam iz okolice Zagreba, pa me zanima da li vam to paše?
Saša
za karticu ide 2x 8 pin napajanje.. mislim da ti treba 600w ili jače i to je dovoljno. ja sam iz okolice Osijeka (Donji Miholjac)
meni paše mogu poslati GLS-com
Pošto sam sa kolegom slavoncem već tržio mogu potvrditi da bez straha se upustiš u kupovinu
Sorry, tekst je za private message.
Kolega jesi ti istestiro tu grafu čovjeku
Jbga čini mi se da je cijena bila na 350e da bi i testovi mu bili bolji