Zamjena procesora

poruka: 19
|
čitano: 3.910
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Zamjena procesora

imate pod moj pc moj procesor... ja bi ga mjenjal za nes jace... sta mogu uzet??? al necu mijnjat maticnu

In love with motorbikes and computers.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zamjena procesora
killer4987 kaže...

imate pod moj pc moj procesor... ja bi ga mjenjal za nes jace... sta mogu uzet??? al necu mijnjat maticnu

Ne pieš koju matičnu imaš a to je najvažnija informacija... :D

16 godina
protjeran
Zamjena procesora

hehehe... ok... budem napisal.. sam da najdem...

EDIT: nasel sam papire...MB GIGABYTE K8NSC-939

mora podrzavati ddr 400 rame.. ne ddr 2

In love with motorbikes and computers.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 14:52 (killer4987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zamjena procesora

po meni se ne isplati mijenjat za nista... to sto ces umjesto athlona 3000+ imat 3400+ ti u ovom ternutku nece nista mijenjat u zivotu...

skupi 1500-2000kn pa ce ti se slozit neka low-budget konfa koja ce biti 4-5 puta jaca od ovog sto imas sa novom maticnom i ramom i hardom i grafom i svim

mijenjat samo proc, koliko god da ispadne jeftinije ti stvarno nista nece promjeni, jos uvijek ce konfa bit prastara i preslaba za bilo sta

to je moje misljenje, sad vi mu savjetujte kako da pojaca konfu za 200-300kn za 5-10%

EDIT: cak i da stavis neki od ovih starijih x2 procesora mislim da ti se ne bi puno s tim pomoglo, sve je to slabo/sporo... a i ne znam gdje bi to kupio, sry, ali realno ja ne bi u to ulago vise nista, proslo svrseno vrijeme, ne bih htio da se uvrijedis

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 12:55 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pozdrav svima!

Posjedujem plocu GIGABYTE GA-8VM800M-775 u kojoj se trenutno nalazi procesor Intel Celeron 2.8Ghz/256/FSB533 pa bih zelijo ugraditi neki jaci procesor! Sta bih mi vi preporucili? RAM memorija na ploci je DDR1 koja radi na 400mhz i nepodrzava Dual Core 1.8Ghz vec sam probao!

adnan nazdrajic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pozdrav svima!

najjači procesori koji mogu ići na ovu ploču su oni iz serije Pentium4 i Pentium D. Budući da su ti procesori teško dobavljivi i ne pariraju današnjim procesorima, nadogradnja se ne isplati

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
15 godina
neaktivan
Zamjena procesora

ok hvala na savjetu! Vec sam odlucijo da kupim sve nove komponente pocevsi od maticne pa nadalje!

adnan nazdrajic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zamjena procesora

uzeo bih novi procesor s tim da mi vi pomognete maticna mi je

ASRock-K8NF6G-VSTA

Socket 754

molim pomoc !

hvala

iskooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ISKOOO kaže...

uzeo bih novi procesor s tim da mi vi pomognete maticna mi je

ASRock-K8NF6G-VSTA

Socket 754

molim pomoc !

hvala

evo popis podržanih procesora radi se o starim i teško dobavljivim procesorima pa je nadogradnja neisplativa

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 17:13 (igy).
15 godina
Zamjena procesora

Pozdrav svima!

Dakle i ja bih mijenjao procesor, ali ne znam koji je maximalno podržan od ploče.

Ploča je: Gigabyte K8NF9-Ultra

E sad da li je isplativo ili ne, znam-vjerojatno ne. Pošto su recesijska vremena trenutno  nemam za neku mrcinu od kompa kao što je bio ovaj u vrijeme kupovine pa sam prisiljen nadograditi proc i RAM dok se ne dočepam neke love.

Eto toliko za sad i lijep pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 22:30 (merlin10).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zamjena procesora

http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/kompjuter-se-ne-ukljuci-nakon-overclockiranja-proc/41190.aspx?page=0&jumpto=654931&sort=asc&view=flat

lik si uzima novi procesor zato sto je stari clockao malo previse pa mu je riknuo XD

xF: rebelsy

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/kompjuter-se-ne-ukljuci-nakon-overclockiranja-proc/41190.aspx?page=0&jumpto=654931&sort=asc&view=flat

lik si uzima novi procesor zato sto je stari clockao malo previse pa mu je riknuo XD

nije mu riknuo nego se sam komp radi sebe samog ne pali, samo se cleara CMOS ili izvadi baterija na 10-ak sekundi

16 godina
neaktivan
merlin10 kaže...

Pozdrav svima!

Dakle i ja bih mijenjao procesor, ali ne znam koji je maximalno podržan od ploče.

Ploča je: Gigabyte K8NF9-Ultra

E sad da li je isplativo ili ne, znam-vjerojatno ne. Pošto su recesijska vremena trenutno  nemam za neku mrcinu od kompa kao što je bio ovaj u vrijeme kupovine pa sam prisiljen nadograditi proc i RAM dok se ne dočepam neke love.

Eto toliko za sad i leijep pozdrav!

morat ćeš i matičnu mijenjati!

cpu support list

15 godina

Nije li iz mojeg posta očigledno da si trenutno ne mogu priuštiti novu ploču? Dakle tražim najbrži procesor za svoju ploču! Navodno idu i neki Opteron procesori,ali bih htio prije kupovine znati TOČNO koji procesor da kupim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 22:41 (merlin10).
16 godina
neaktivan
merlin10 kaže...
Nije li iz mojeg posta očigledno da si trenutno ne mogu priuštiti novu ploču? Dakle tražim trenutno najbrži procesor za svoju ploču!

samo polovnog ćeš moći naći, nigdje više nemaš amd64 x2 4800...

15 godina
stipica_zd kaže...
merlin10 kaže...
Nije li iz mojeg posta očigledno da si trenutno ne mogu priuštiti novu ploču? Dakle tražim trenutno najbrži procesor za svoju ploču!

samo polovnog ćeš moći naći, nigdje više nemaš amd64 x2 4800...

Pa polovnog i tražim. Nadam se da netko ima ;-)

16 godina
neaktivan
Zamjena procesora

a onda pogledaj po njuškalu i plavom oglasniku, naći ćeš nešto sigurno...

klikni HVALA, nije toliko teško!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zamjena procesora

I obavezno svrati na PCE forum na podforum prodaja pa pogledaj da se nači takvih stvari jer se redovito mjenjaju komponenteOsmijeh, a i sam nešto prodajem pa ako je tko zainteresiran neka se javi na PM.

Neke stvari "pod moj komp"Osmijeh Proc,memoriju i MBO.

E7200 aka 3.6GHZ Abit IP35 Off limits 2x2 GB GSkill-1000MHz Seasonic 430W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smille kaže...

I obavezno svrati na PCE forum na podforum prodaja pa pogledaj da se nači takvih stvari jer se redovito mjenjaju komponenteOsmijeh, a i sam nešto prodajem pa ako je tko zainteresiran neka se javi na PM.

Neke stvari "pod moj komp"Osmijeh Proc,memoriju i MBO.

prelaziš na nešto jače ili? za koliko rame prodaješ?

klikni HVALA, nije toliko teško!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice