Procesor i memorija

poruka: 8
|
čitano: 1.492
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Procesor i memorija

Pozdrav ekipi,

treba mi proc i mema do 2500 kn. Preporuke itd. Na računalu - uglavnom igranje, ali i multimedija. Bilo bi dobro da potraje (mislim na budučnost...).

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procesor i memorija

Preporučio bih ti Q9450 2,66X4  2040kn  pošto si rekao da misliš na budućnost

i 4gb(2X2gb) 800mhz Kingmax ram 380kn

Sve iz optimum onlinea

ako ti nije teško dodaj još 190kn za još 2gb ram ako baš misliš na budućnost ali to je kako

ti želiš

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Procesor i memorija

daj malo vise informacija , na koju plocu bi to islo , DDR3 mozda?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procesor i memorija

Ma kakvih 6Gb?,kingmax mars 1066MHz ,4Gb maksimalno,ima lufta za OC,ili ako neces quad-a uvijek imas corsair i OCZ,oni imaju odlicne memorije.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procesor i memorija

Memorija je definitivno DDR2. Ploča je MSI Neo3-F, čipset P45. I ja sam se mislio oko Corsaira. Do sada sam ga imao i uvijek je bio odličan. Kingmaxa sam isto imao i uvijek frka i problemi.

OCZ mi se čini da je preskupa memorija i kvalitetna jedino ako se kupuje malo jači model. Kakav je GEIL, CRUCIAL, KINGSTON, G.SKILL...? 4 GB mi je i više nego dosta. Ima li prevelike razlike u memoriji na 800 MHz i onoj na 1066 MHz? Mislim da neću clockat, kupujem novo jer sam upravo spržio procesor zbog overclocka.

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procesor i memorija

A gle koliko znam,bolje ti je da ti fsb i memorija rade na istom(slicnom) taktu,fsb 1333,mema 1066 je bolje nego da ti mema radi na 800MHz,brze citanje i pisanje u memoriju.

Ako sam u krivu,neka me iskusniji ispraveNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procesor i memorija

Ljudi, uf, ova matična me živcira. Recimo da se radi oko 3000 kn. Znaći, MBO + CPU + RAM, da sve radi kako bi trebalo. Ali, dajte mi preporuke i za ovu matičnu tako da imam opcija, još ne znam šta ću.

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Procesor i memorija
2029.MN4 kaže...

Ljudi, uf, ova matična me živcira. Recimo da se radi oko 3000 kn. Znaći, MBO + CPU + RAM, da sve radi kako bi trebalo. Ali, dajte mi preporuke i za ovu matičnu tako da imam opcija, još ne znam šta ću.

Memorija:    DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax               

Cijena je ispod 3000 kn

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice