Imam pitanje vezano za ovaj procesor. U zadnje vrijeme sam primijetio da u igrama koristi 100 snage , ali ne znam da li koristi obje jezgre i cime mogu izmjeriti kolko koristi jednu jezgru a kolko drugu. Ja ne znam da li je to normalno ili ne . Pa bi volio ako neko zna kako rijesiti problem i kako mogu to sve provjeriti i da li je to normalno. I ako moze da ne stavljate da mogu provjerit preko Task Menagera.Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam pitanje vezano za ovaj procesor. U zadnje vrijeme sam primijetio da u igrama koristi 100 snage , ali ne znam da li koristi obje jezgre i cime mogu izmjeriti kolko koristi jednu jezgru a kolko drugu. Ja ne znam da li je to normalno ili ne . Pa bi volio ako neko zna kako rijesiti problem i kako mogu to sve provjeriti i da li je to normalno. I ako moze da ne stavljate da mogu provjerit preko Task Menagera.Hvala unaprijed.
Ak program zna iskoristi dvije jezgre ili vise njih kak spada onda ce koristit dvije jezgre ili vise njih kak treba kaj se tice Viste i Windows 7. Oni vise jezgri koriste kak spada i pravilno za razliku od XP koji bas i ne zna to iskoristit kak spada kaj nije nit cudno s obzirom kolko je star tj iz 2001 godine. No uglavnom kad program ne zna iskoristit niti dvije dvije jezgre kak spada i to na Windows 7 onda to izgleda ko na prvoj slici, a kad program to zna iskoristit i radit s vise jezgri kak spada to ti je ovo na drugoj slici uglavnom sve se fino vidi.
Koji program za dekodiranje filmova u DVD format bi koristio 2 jezgre ?