Pomoć oko kupnje procesora.

poruka: 5
|
čitano: 1.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, konfiguracija mi je sljedeća.

Procesor    DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x 267)

Naziv matične ploče    Gigabyte GA-965P-DS3  (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

Grafička kartica    NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+  (512 MB)

Zvučna kartica    Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller [B-0]

DIMM1: Apacer Tech. 78.01G92.9L4    1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM  (5-5-5-15 @ 333 MHz)  (4-4-4-12 @ 266 MHz)  (3-3-3-9 @ 200 MHz) ( 4 gige. rama)

Inače o kompjuterima slabo znam, uglavnom surfam i igram igre, ali više ništa ne mogu igrat, pa sam ga mislio nadograditi. Mislio sam uzeti ovaj procesor: Processor Core Duo E8500, LGA775, 3.16 GHz, al ga moja matična ne podržava, pa ću uzet novu matičnu, ako mi vi možete reći jel mi grafička dobra, plus da mi date na ovu grafu procesor i matičnu da mogu pokretat nove igre, i imam u codu 4 250 fps-a. Eto ako vas još što zanima pitajte, nadam se da će te mi odgovoriti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Definitivno premalo fps-a u COD-u.

Standard je da bude više od 500, znači morat ćeš mijenjat gotovo sve komponente {#}.

(ovo je ironija, da me netko ne shvati za ozbiljno)

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
RE: Pomoć oko kupnje procesora.

malo? šta ti pričaš?? Sve igre koje idu  30 fps pa nadalje su igrive.. netriba mu 500 ili 1000 fps..

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko kupnje procesora.
jukiii kaže...

malo? šta ti pričaš?? Sve igre koje idu  30 fps pa nadalje su igrive.. netriba mu 500 ili 1000 fps..

pogledaj bolje sta je stef napisao xD...."(ovo je ironija, da me netko ne shvati za ozbiljno)"...Ako neznas samo preko ovog sivog u njegovom postu oznaci misem, ili jednostavnije ctrl+a, pa pogledaj sta pise :P

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
17 godina
neaktivan

Dakle, što se tiče CODa, konfiguracija u sadašnjem stanju je overkill.

Što se tiče nadogradnje, najispativije je ići gledati što ta ploča podržava i kupit noviji procesor. Predpostavljam da je to Q6600, ja bih ga tražio polovnog jer se novog niti ne može kupiti.

Treće solucija je mijenjat sve, što je neisplativo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice