Zanima me koji bi polovni procesor mogao dobiti, a da košta do 300 kuna?
Razmišljao sam o nabavci Pentium 4 Extreme Edition a nigdje ga nisam našao.
Pa me zanima koji bi mogao dobiti procesor do 300 kn.
Zanima me koji bi polovni procesor mogao dobiti, a da košta do 300 kuna?
Razmišljao sam o nabavci Pentium 4 Extreme Edition a nigdje ga nisam našao.
Pa me zanima koji bi mogao dobiti procesor do 300 kn.
Neki stari mob, i iz njega uzmes procesor :)
Hahaa, ali stvarno koji bi mogao naći? Bio sam vidio na Njuskalu C2D 1.8 ghz.
Cijena je prvo bila 250 kn, a sada je 350 kn.
Kakvu plocu imas, posalji model, pa cemo onda najbolje savjetovat....
Evo, pogledam ti.
Provjeri na nabava.net
Matična, procesor, hladnjak i grafa =100 knintel pentium 4 2.4ghz = 200Celeron 2.40 = 200Imam ti ja intelov jednojezgreni procesor za socket 775, 1,6 GHZ, potpuno nov.
Ma ja imam Celeron D 2.67 ghz socket 775. Tražim neki dvojezgreni procesor, ali da je polovan i do 300 kn.
Ma ja imam Celeron D 2.67 ghz socket 775. Tražim neki dvojezgreni procesor, ali da je polovan i do 300 kn.
pa eto blobo ima duo 1,6ghz i još skroz novi vrjedi 200 kn
On je reko jednojezgreni intelov procesor. A ako ima dual nek mi se javi
Jel valja Pentium D? Gledam na Youtubu da ljudi igraju igre na max. postavkama. Igraju GRID, COD WaW, NFS Undercover, Crysis....
Želio bih si onda P D uzet zato jer nije skup, a mogu se igre igrat na med - max što je meni sasvim dovoljno.
Može model ploče?
A gdje mogu provjeriti koji mi je model matične?
CPU-Z skini (besplatan je za razliku od everesta)
Skinuo sam Everest Home Edition i kada odem na matičnu ploču piše da je naziv nepoznat.
Zato skini CPU-z
Model je G31M-S2L.
bar pogledaj koji imas chipset
Chipset je Intel P35/G33/G31
Evo sad sam rekao koji je model matične ploče. Sad odgovorite na ono moje pitanje.
očeš athlona 5200 2 x 2.7ghz
Evo sad sam rekao koji je model matične ploče. Sad odgovorite na ono moje pitanje.
Jesi ti mislio na Intel Pentium Dual Core, ili bas Intel Pentium D?
Radi se o dva potpuno drugačija procesora, razlika kao nebo i zemlja.
Neću athlona jer nije socket 775 i mislio sam na Pentium D, a ne Pentium Dual-Core
Evo ovo ti je CPU support list. Znači možeš staviti bilo koji CPU za 775 socket
Čitao sam 2005/06. da je P4 EE jedan od najjačih dvojezgrenih procesora. Jel se može još negdje kupit taj proc?
Da sigurno ga ima negdje, ali ga nisam vidio. Zašto gledaš te stare procesore. Jendostavno dodaj malo i uzmi E5200 recimo.
Neću athlona jer nije socket 775 i mislio sam na Pentium D, a ne Pentium Dual-Core
Pentium D je prastari procesor, izmuro davno, i nema ga nigdje vise kupiti nasrecu.
Čitao sam 2005/06. da je P4 EE jedan od najjačih dvojezgrenih procesora. Jel se može još negdje kupit taj proc?
Tada je bio, al ga danas hvala bogu nema nigdje kupiti jer je za danasnje pojmove prespor.
Za procesore ti vrijedi Moorev Zakon, koji kaze da se nakon svakih 18 mjeseca snaga procesora (tj. broj tranzistora) udvostručiti, a kod P4 ti vrijedi 3x taj zzakon.
To nemoj ni pod koji cijenu uzimat.
Dodaj jos malo i uzmi E5200 koji je 3x brzi od toga P4 EE.
A za kolko para bi mogo nać taj E5200, a da je polovan?