Polovna socket 478 ploča

poruka: 9
|
čitano: 2.375
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Polovna socket 478 ploča

Ako slučajno postoji neka slična tema unaprijed se ispričavam (limitiran sam vremenom pošto mi je komp riknuo,pa se snalazim s netom). Zna li netko di se mogla nabavit polovna socket 478 ploča, s tim da koristi ddr1 i ima AGP utor? (gledao i na hr.ponud.hardver.komponente i jos strana,no bez uspjeha).  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Polovna socket 478 ploča

Probaj sa pc ekspert forumom. Tamo ti prodaju sve i svašta i okej su. Tamo sam ja prodao svoj stari P4 komp.

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Polovna socket 478 ploča

probaj nac na njuskalu

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Polovna socket 478 ploča

gledao,al stvarno ne bi htio komentirat kolko traze za ploce...malo previse ipak.

15 godina
Polovna socket 478 ploča

A jebiga, nedaje nitko đabe samim time što se socket 478 ploče jako jako teško nabave. Ja trenutno doma imam jednu Asus P4C800-E Deluxe i nedam ju ispod 500kn :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maXonja kaže...

A jebiga, nedaje nitko đabe samim time što se socket 478 ploče jako jako teško nabave. Ja trenutno doma imam jednu Asus P4C800-E Deluxe i nedam ju ispod 500kn :P

Istina, no ta ploča sigurno danas ne vrijedi 500 kn jer za taj novac možeš dobiti puno bolje (npr. socket 775 s DDR2 memom i PCI-E 2.0)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
maXonja kaže...

sve do 100 kunica (bila jedna 90 kn,al mi pobjegla ispod nosa :( je ok...sve je to meni jasno da se trazena ko suho zlato,al nedam se ja :)

15 godina
neaktivan
Polovna socket 478 ploča

imam ti ja jednu od gigabytea

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anX kaže...

imam ti ja jednu od gigabytea

koji model i za kolko bi ju dao??

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice