Ako slučajno postoji neka slična tema unaprijed se ispričavam (limitiran sam vremenom pošto mi je komp riknuo,pa se snalazim s netom). Zna li netko di se mogla nabavit polovna socket 478 ploča, s tim da koristi ddr1 i ima AGP utor? (gledao i na hr.ponud.hardver.komponente i jos strana,no bez uspjeha).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj sa pc ekspert forumom. Tamo ti prodaju sve i svašta i okej su. Tamo sam ja prodao svoj stari P4 komp.
probaj nac na njuskalu
gledao,al stvarno ne bi htio komentirat kolko traze za ploce...malo previse ipak.
A jebiga, nedaje nitko đabe samim time što se socket 478 ploče jako jako teško nabave. Ja trenutno doma imam jednu Asus P4C800-E Deluxe i nedam ju ispod 500kn :P
A jebiga, nedaje nitko đabe samim time što se socket 478 ploče jako jako teško nabave. Ja trenutno doma imam jednu Asus P4C800-E Deluxe i nedam ju ispod 500kn :P
Istina, no ta ploča sigurno danas ne vrijedi 500 kn jer za taj novac možeš dobiti puno bolje (npr. socket 775 s DDR2 memom i PCI-E 2.0)
sve do 100 kunica (bila jedna 90 kn,al mi pobjegla ispod nosa :( je ok...sve je to meni jasno da se trazena ko suho zlato,al nedam se ja :)
imam ti ja jednu od gigabytea
imam ti ja jednu od gigabytea
koji model i za kolko bi ju dao??