Phenom II X6 1090T MBO

poruka: 3
|
čitano: 1.701
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Phenom II X6 1090T MBO

Uzimam ovaj procesor.

Koju matičnu ploču uzeti s njim?

Smjernice: najbitnije

Mogućnost dobre podrške za nadogradnju, Bulldozer ili njegova druga generacija. Podržavanje iduće generacije grafičkih.

Dimenzije koje odgovaraju HAF 912+ kućištu.

Kako ne mislim clockati procesor, ražmišljam možda o Phenomu II X4, ali vidim po forumima da zna biti problema s tim otključavanjem jezgi. Koliko ima istine u tome?

Tražio sam i MBO za taj model X4, pa neke ne podržavanju Bulldozer, i onda problemi kad poželim promjeniti procesor.

Da li sam odabrao dobar model Phenoma II X6, znam da se neki lako otključaju i time postaju oni s višom tvorničkom oznakom.

Hvala svima koji ponude odgovore na moje dvojbe/trojbe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Phenom II X6 1090T MBO

Taj proc jest OK, ali nije isplativ u ovo doba.

Ja bih ti preporučio ovaj proc, koji se uz malo sreće unlocka u Six Core.

Samo da napomenem, lako moguće da ga ne uspiješ otključati. Ovisi o primjerku samog proca. To ti je, laički rečeno - čista lutrija, igra na sreću.

Uzmi ovu ploču jer se najviše isplati trenutno za taj novac, super izbor.

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 23:48 (Caesar et Brutus).
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Phenom II X6 1090T MBO

imam hafa912+ uzimam isto x6 i 970a ili 990xa mbo od gigabytea...stane ti to sve u kučište nebrini...razlika u pločama je samo maltene što 990-ka podržava sli i crossfire...dok ti je 970a za single grafu...i obje podržavaju buldožere...jel su a3/am3+ ploče...te dvije ploče su ti super izbor..najnovije su, imaju 8+2 faze i pasivni hladnjak na njima, što ti je odlično za stabilnost i overclock

kao što je kolega preporučio jedino sa x4 960t možeš ako te posreći dobit x6 1605t, phenom 1090t i 1100t su punokrvni hexa procovi i nema skrivenih jezgri..ako se radi o novom tu već u budžet ulazi i buli fx 6100, ali po testovima uopće nije bolji od 1090t čak i lošiji...za većinu stvari ti je dovoljan phenom x4, ako se baviš baš nekim aplikacijama koje znaju iskoristit 6 jezgri tada uzmi x6..

samo krupno, ništa sitniš
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice