Kupujem novi komp pa me zanima hoce li(i ako hoce) kad ce i za koliko pasti cijene maticnih ploca platforme 1366 i procesora i7
Padanje cijena maticne i proca
- poruka: 17
- |
- čitano: 3.418
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moguce da ce serija "starijih" i7 Bloomfield pasti buduci da novi i5/i7 Lynnfield imaju bolje performnse (pogotovu i7 920 čija je cijena 2000kn kao i i7 860, a i7920 ima lošije ili jednake performanse btw cijena i5 750 je oko 1500kn)
Cijene su već dva puta pale otkako je i5 stigla.
Trenutno najniža cijena i7 920 je 1900 kn i nalazi se u Protisu. :)
pa sta je to samo 100kn je pala
Izgleda da ću morati u shoping...
istina u hrvatskoj se bas jos i ne poznaje neko veliko snizenje ali u americi!!!!
i7 940 novi se moze pronaci uz malo srece za 200 dolara......a i7 920 se sigurno moze pronaci za 200 dolara.......ja bas pratim malo da se opremim sa novim i7 pa istrazujem.......:)
istina u hrvatskoj se bas jos i ne poznaje neko veliko snizenje ali u americi!!!!
i7 940 novi se moze pronaci uz malo srece za 200 dolara......a i7 920 se sigurno moze pronaci za 200 dolara.......ja bas pratim malo da se opremim sa novim i7 pa istrazujem.......:)
Njima u SAD je i to skupo zato im tako brzo padaju cijene.
Pfff, "samo"?
100 kuna je za današnje vrijeme prevelike cifra, vjeruj mi. Najčešće cijene padaju do 50 kuna maximum, tako da je ovo i više nego dovoljno!
pa sta je to samo 100kn je pala
pa nisi valjda mislija da če past 500kn zaboga to se neče dogodit
zna itko išta o phenomkama ii x4 hoće one padat mislim radi niske cijene i5 trebale bi zar ne ?
hoce li oko bozica jos nesto pasti cijene ili ce tako ostati?
Pogledao sam u kristalnu kuglu, ali nisam ništa konkretno saznao.
Pogledao sam u kristalnu kuglu, ali nisam ništa konkretno saznao.
Lol.
Što se tiče cjena mislim da će padat tamo negdje krajem 11 mjeseca jer dolazi vrijeme poklona.
Ja isto tad očekujem prinovu my new baby.
Moja kristalna kugla savršeno radi.
@ maXonja probaj je ukopčat u struju hehe.
pa sad bi trebala pasti cijena amd-ovih procesora jer bi trebaala izaci nova "vrsta" takozvani leo procesori koji ce sadrzavati 6 jezgri!!:))))
opa!!!!!! kad bi to doslo kod nas i kolka bi im cijena bila??
opa!!!!!! kad bi to doslo kod nas i kolka bi im cijena bila??
Vjerojatno u 2. kvartalu slijedeće godine. Cijena bi im mogla biti i veća od 3500 kn.
ah to me ne zanima to mi je vec prekasno