Opća rasprava o procesorima (CPU) izdvojena tema

poruka: 853
|
čitano: 161.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
suspendiran
Re: Opća rasprava o procesorima (CPU)
Minneyar kaže...

Sta tocno taj video pokazuje? Da sa srot prastarim karticama bolje pase srot prastari CPU? Ko da bi itko ikad spojio 9800X3D i 3060tku... tak nesto ne bi napravio ni kolega Cryogenic

Ono kad te ožene iz nvidie za 850 eura pa moraš liječit komplekse trulim forama.

4 godine
Opća rasprava o procesorima (CPU)

Evo da ubrzamo sramocenje crvenog  poluproizvoda od 600€

Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina

Znao sam, jer nema moderne male eko jezgre, koje nisu eko nego su samo male i besmislene za gaming.

Zamslu da je Intel napravio gaming CPU, P jezgre + 3D keš i naplatio ga razumne novce....e to bi bio posao. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina

Pa dobar je i7 7700, ako ništa barem ne degradira i baca random BSOD kao oni šrotovi iz gen 13 i 14 koje su nafrljili do ubera da bi ostali konkurentni pa su počeli krepavat nakon nekog vremena

4 2 hvala 0
15 godina

Koštao je preko 300$ kod izlaska, mora biti dobar sobzirom da košta po jezgri kao i Ryzen 9800X3D

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Zamisli sto bu tek bilo s 9800x3d za 8godina ako vec sad nevalja u nekim scenarijima🤦💩😂
Moj PC  
0 9 hvala 0
4 godine

Odlican video!

Moj PC  
1 2 hvala 1
4 godine

Am4 odbija umrijeti jer ce uskoro izaci 5500x3d no zato am5 x3d i dalje krepavaju kao na traci, Intel to nebude stigao niti za 100 godina sto je AMD napravio u samo 3 mjesecasad im je i memorija kriva, valjda
https://tech.yahoo.com/articles/amd-claims-x3d-cpu-deaths-141836208.html
ne pomazu nikakvi updejti biosa..

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2025 20:42 (Boris grozni).
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...

Am4 odbija umrijeti jer ce uskoro izaci 5500x3d no zato am5 x3d i dalje krepavaju kao na traci, Intel to nebude stigao niti za 100 godina sto je AMD napravio u samo 3 mjesecasad im je i memorija kriva, valjda
https://tech.yahoo.com/articles/amd-claims-x3d-cpu-deaths-141836208.htmlne pomazu nikakvi updejti biosa..

Taj cpu koštao manje od razlike koliko si preplatio svoju RTX 5070 TI u samo par tjedana od izlaska 

12 godina
Boris grozni kaže...

https://tech.yahoo.com/articles/amd-claims-x3d-cpu-deaths-141836208.htmlne pomazu nikakvi updejti biosa..

Ne može niko skinut Intel 13th & 14th gen fail s trona.

i dan danas nakon svih BIOS update-a degradiraju i krepavaju

prvo je njegovom prijatelju degradator krenio bacat BSOD-ove, miš/tipkovnica prestali raditi, ne može reinstalirati drivere i slično a 2 tjedna nakon njega i u Jay-ovom PC-u krenuo isti problem, oba imaju dijagnosticirani Intelitis 

14 godina

Pozdrav,

Koji je procesor bolji?

INTEL Core Ultra 9 285K ili Ryzen 7 9800X3D

Gaming i AutoCad.

Do not go gentle into that good night, Old age should burn and rave at close of day; Rage, rage against the dying of the light..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

X3D procesori su prvenstveno za gaming.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:49 (forumaš).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice