Poz.Riknula matična geforce 6100sm-m.Procesor Athlon 64 x2 dual-core,ddr2,mAtx.Molim prijedlog za zamjenu.Nešto u istom rangu i za što manje novaca.Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema se love.Nešto do 350 max 400.A baš se nešto ne kužim previše.
Hvala.Možda još koji prijedlog?
najbolje ti ovo od kolege gigabyte ma74gm-s2h ja sam imo pa sam uz nadoplatu od frenda kupio ma78gm-s2h evo moj savjet kupi ovu gigabyte
Asrock A780LM:
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=6634
Možeš kasnije nadograditi jačim procom, sve do Phenom II x4 xD.
da ma opet ova gigabyteova je kvalitetnija i sve i ona podrzava x4 phenom
Dakle pitanje je sljedeće: ako bih staru matičnu (VIA P4M266)htio zamjeniti(otišao je zvuk pa sam morao ubaciti zvučnu karticu)koja bi stara matična bila dobra(s tim da imam soket 478,DDR i AGP grafu i Intel Celeron 2,4)?Može neka preporuka koja je provjereno dobra bar za neko vrijeme?
Neki prijedlog?Znam da ima mnogo onih koji su počeli sa Comodorcem,podjelite iskustva molim...
da ma opet ova gigabyteova je kvalitetnija i sve i ona podrzava x4 phenom
Ne moguse složiti s tobom, imao sam MB Gigabyte GA-M57SLI-S4 koja mi je 2 ili 3 puta mjenjana u roku od 6 mjeseci, nakon toga sam si kupio ASRock A780GXE/128M i već godinu dana nemam nikakvih problema.
Ne kažem da Gigabyte nije kvalitetan, valjda je mene pogodila neka luda serija, ali definitivno nisu ništa bolji od ASRocka, naprotiv, bar po mom skromnom mišljenju ;-)
Treba mi nova matična ploča do 400 kn. Što kažete na ovu?
Imam, super ploča, svake pohvale i preporuke.
Ako igdje nađeš kupit, uzimaj.
Još netko?
Još netko?
Vjeruj meni kupuj odma ja juri tri trgovine da uzmem tu matičnu i nikad da dojde u Osijek............!!!!!!!!!!!
http://www.links.hr/index.php?naziv=MBO+ASROCK+A770DE%2B%2C+AMD+770+%2F+SB710%2C+DDR2%2C+zvuk%2C+S-ATA%2C+G-LAN%2C+PCI-E%2C+ATX%2C+s.+AM2+%2F+AM3&option=artikl&id_kategorija=05030314&id_artikl=050.303.429
Još netko?
Vjeruj meni kupuj odma ja juri tri trgovine da uzmem tu matičnu i nikad da dojde u Osijek............!!!!!!!!!!!
http://www.links.hr/index.php?naziv=MBO+ASROCK+A770DE%2B%2C+AMD+770+%2F+SB710%2C+DDR2%2C+zvuk%2C+S-ATA%2C+G-LAN%2C+PCI-E%2C+ATX%2C+s.+AM2+%2F+AM3&option=artikl&id_kategorija=05030314&id_artikl=050.303.429
Vjerujem, ali samo me zanimalo dal netko možda zna za bolju.
Uzimaj brate nestat ce :D
Dakle pitanje je sljedeće: ako bih staru matičnu (VIA P4M266)htio zamjeniti(otišao je zvuk pa sam morao ubaciti zvučnu karticu)koja bi stara matična bila dobra(s tim da imam soket 478,DDR i AGP grafu i Intel Celeron 2,4)?Može neka preporuka koja je provjereno dobra bar za neko vrijeme? Može prijedlog?
Uzimaj brate nestat ce :D
Naručio sam iz ADM-a. Hvala još jednom.