Moze li to ovako.

poruka: 5
|
čitano: 995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Moze li to ovako......................

evo naso sam jednu plocu u adm

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_89_94_95&products_id=5699

i na nju bi stavio q930(2,5ghz)

ak sam negdje pogrijesi nemojete se smijat jer sam teski panj po pitanju maticnih

al bolje pitat nek blejatIzlanuo se

i na nju bi isla 4870.........

i ddr3 ram

nemojte rec da je neisplativ jer cu ga onda za godinu i pol morat mjenjat( u slucaju da bi uzimo ddr2)

uopce neznam zasto nema vise maticnih s ddr3 ram nek sve sa sugavim ddr2............

kojeg se rjesavaju sa skladista mikroskopsko malom cijenom

pozdrav

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Moze li to ovako......................

DDR3 ti je još stvar koja nije zaživila i sada ćeš ga debelo preplatiti, a kroz godinu dana će biti 'mainstream'. NIKADA ne kupuj 'bleeding edge' tehnologiju jer bacaš novce na nešto što će ti efektivno koristiti tek kroz neko vrijeme do kada će već i na policama dućana stvar doći puno povoljnije.

Dok većina matičnih ploča ne podrži neku tehnologiju zaobilazim ju u širokom luku Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Moze li to ovako.

Za te pare koje daš za DDR3 možeš kupit odličnu DDR2 memu, i još ti ostanu dobre pare za neke druge stvari. Usput za godinu i pol će ti već biti DDR4 ili 5Belji se

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Moze li to ovako......................

Pa ako nema smisla spominjat eventualnu neisplativost, onda kupi, izgleda da si odlučio.

17 godina
neaktivan
Moze li to ovako.

Neces dobiti neke bolje performanse s ddr3 osim ako radi na 1600MHz ili vise a to ces platiti puno previseBelji se..uzmi rade ddr2 i miran si 2 godine a ako ces trebati ddr3 za te novce koje si ustedio kaj si uzeo ddr2 moci ces kupiti ddr3(za 2godine)Namigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice