Pozz svima,
tražim dobru matičnu sa onboard grafikom jer nisam mislio kupovati grafičku karticu (ne igram nikako više igrice)!
Od procesora sam mislio uzeti Q9550 ili Q9400...šta vi mislite? Još da napomen da sam kontao proc overclockati.
Pozz svima,
tražim dobru matičnu sa onboard grafikom jer nisam mislio kupovati grafičku karticu (ne igram nikako više igrice)!
Od procesora sam mislio uzeti Q9550 ili Q9400...šta vi mislite? Još da napomen da sam kontao proc overclockati.
Mislim da ti se ne isplati uzimati 9550, za te novce uzmi core i5 ili core i7 koje možeš klokati bez problema na 4 Ghz i imaju puno bolje performanse od 9550.
nisi rekoa do koje cjene
Mislim da ti se ne isplati uzimati 9550, za te novce uzmi core i5 ili core i7 koje možeš klokati bez problema na 4 Ghz i imaju puno bolje performanse od 9550.
Vidim da nije mala cijena od i7, a kažu da nije toliko bolji proc od q9550...
Valja li za overclockanje?
nisi rekoa do koje cjene
do nekih 1200kn
Da ta ploča je dosta dobra
Vidim da nije mala cijena od i7, a kažu da nije toliko bolji proc od q9550...
Ne isplati se vise uzimat 775 socket zastario je,
uzmi i5 malo je skuplje ali se isplati.
Nema integriranu grafiku. Inače ako se autor odluči za P5Q-E (ova iz tvog linka) tada mogu reći da je to jedna odlična OC platforma
Nema integriranu grafiku. Inače ako se autor odluči za P5Q-E (ova iz tvog linka) tada mogu reći da je to jedna odlična OC platforma
sorry... procitao sam samo naslov
edit: cemu q9550 sa integriranom?
Ne igram igrice...ali dosta često koristim video kompresiju i sl.
A da vas još pitam isplati li se uzimati neki jeftini ssd? Jel donosi ikakve prednosti u odnosu na npr. Caviar Black???
A da vas još pitam isplati li se uzimati neki jeftini ssd? Jel donosi ikakve prednosti u odnosu na npr. Caviar Black???
po meni, ako ti netreba nesto "odmah" onda ostani na caviar black...
ali, ja bi nadodao tu i graficku...
sa caviarom ide dovoljno brzo... iako ssd nisam probao, kompresija od sat vremena traje oko 8 minuta... stoga neznam cemu ssd?
po meni, ako ti netreba nesto "odmah" onda ostani na caviar black...
ali, ja bi nadodao tu i graficku...
sa caviarom ide dovoljno brzo... iako ssd nisam probao, kompresija od sat vremena traje oko 8 minuta... stoga neznam cemu ssd?
Nisam pitao samo radi kompresije, već općenito zbog brzine bootanja sistema, prebacinja file-ova itd.
jeftini SSDovi ne daju performanse skupih pa je po meni bolje uzeti hard. Razmisli da uzmeš dva ista diska pa napraviš RAID (nesigurnije je za podatke ali brzo)
zašto ne odeš na AMD on ima bolju integriranu a i jeftinije
ako se bavi konvertiranjem i kompresijom onda bolje intel
Jeli moguće uzeti i5, matičnu i 4gb ddr3 za 3500kn?
jeste, pogledaj u diskont 24
Jeli moguće uzeti i5, matičnu i 4gb ddr3 za 3500kn?
je
WD640
p55-ud3
4gb ddr3
i5
xfx hd 4890
5.153kn