Koja vam je matična ploča bolja i kvalitetnija

poruka: 10
|
čitano: 4.118
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Zanima me vaše mišljenje koja firma proizvodi bolje matične ( koje su kvalitetinije, dugotrajnije, i dobre za overclocking)

Gigabyte ex58 extreme matherboard

ili

asus P6T deluxe V2

koja je sad bolja, dugotrajnija i kvalitetnija

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ajde ljudi dajter recite za i protiv koja je bolja kvalitetnija i opčenito bolja jedna od druge?

0 0 hvala 0
16 godina

Svi hvale Asus jer je jako dobra za OC, ima pregrst mogucnosti ukratko s njom nemos fulat, a sad ni Gigabyte

nije za bacit imam ju ja doduse slabiji model ali radi bez greske. Uglavnom ako biras izmedu te dvije biraj Asus

svakako!

otpor je uzaludan! http://www.youtube.com/watch?v=LyrsQxa_ypw
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koja vam je matična ploča bolja i kvalitetnija
BORG kaže...

Svi hvale Asus jer je jako dobra za OC, ima pregrst mogucnosti ukratko s njom nemos fulat, a sad ni Gigabyte

nije za bacit imam ju ja doduse slabiji model ali radi bez greske. Uglavnom ako biras izmedu te dvije biraj Asus

svakako!

E sad ovo ovisi o puno stvari.Ja sam imal jednom(i nikad više)ASUS P5N32-SLI Premium sa u to vrijeme najačim čipsetom(od Nvidie) 590.
I ploča me razočarala(TOTALKA).Em sam imao ogromnih problema sa RAM-ovima(njihovim latencijama) Em nisam trebao ni pomišljati na veče napone na Vcoreu.
Također sam trebao dva puta fleshati BIOS da bi bio zadovoljavajuče stabilan.Veči FSB od 1333Mhz nisam mogao ni pomisliti,a kamoli dobiti.
A i sama se ploča preogromno grijala i bez povečavanja frekvencije NB-a i Voltaže.Uglavnom na standardim postavkama je radila kao i  bilo kaoja druga ploča.No za OC je bila totalna pušiona.
Dok recimo Gigabyte me nikad nije razočarao i u pogledu standardnog korištenja,a ni za OC.
Za poveči OC su(po meni)najbolje DFI i Foxcon.Dok za umijereni OC je i Gigabyte dovoljan.
Ja sam koji jesam.
16 godina
protjeran

evo recite mi koja matična ima najbolje performanse u overclockingu ( koju ste vi isprobali ili neko drugi pa znate kako se ponaša) ja nebi želio kupovati komponente napamet pa da imam kasnije nekih problema. Za komp ču dat nekih 14 000 kn sa svim periferijma.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uzimaj asus p6t deluxe..frend ju ima i odlicna je....recimo ako ti se komp ne zeli bootat mozes ic na internet preko ugradenog modula nekog koji ima maticna...ima stvarno pregrst mogucnosti i najvaznije u svemu sto se na njoj clocka bez greske

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

a dali postoji neka razlika između asus p6t deluxe i asus p6t deluixe v2

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

oče ko reč koja JE RAZLIKA U TE DVIJE MATIČNE ja nemam osobno pojma i jedna i druga fizički izgledaju isto

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

V2 je vjerojatno druga revizija ploce.

A i mogao si probat pitat google.

Nema baš puno ljudi i7 da bi ti na svaku sitnicu mogli reci iz vlastitih iskustava.

Ima dosta reviewa po netu pa je lakše i brže naci nego ovdje zapitavat

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koja vam je matična ploča bolja i kvalitetnija
nema velike razlike, kod v2 nema podrske za sas diskove...tak da odi na v2....
eXtreme overclocker
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice