Zanima me vaše mišljenje koja firma proizvodi bolje matične ( koje su kvalitetinije, dugotrajnije, i dobre za overclocking)
Gigabyte ex58 extreme matherboard
ili
asus P6T deluxe V2
koja je sad bolja, dugotrajnija i kvalitetnija
Zanima me vaše mišljenje koja firma proizvodi bolje matične ( koje su kvalitetinije, dugotrajnije, i dobre za overclocking)
Gigabyte ex58 extreme matherboard
ili
asus P6T deluxe V2
koja je sad bolja, dugotrajnija i kvalitetnija
ajde ljudi dajter recite za i protiv koja je bolja kvalitetnija i opčenito bolja jedna od druge?
Svi hvale Asus jer je jako dobra za OC, ima pregrst mogucnosti ukratko s njom nemos fulat, a sad ni Gigabyte
nije za bacit imam ju ja doduse slabiji model ali radi bez greske. Uglavnom ako biras izmedu te dvije biraj Asus
svakako!
Svi hvale Asus jer je jako dobra za OC, ima pregrst mogucnosti ukratko s njom nemos fulat, a sad ni Gigabyte
nije za bacit imam ju ja doduse slabiji model ali radi bez greske. Uglavnom ako biras izmedu te dvije biraj Asus
svakako!
evo recite mi koja matična ima najbolje performanse u overclockingu ( koju ste vi isprobali ili neko drugi pa znate kako se ponaša) ja nebi želio kupovati komponente napamet pa da imam kasnije nekih problema. Za komp ču dat nekih 14 000 kn sa svim periferijma.
uzimaj asus p6t deluxe..frend ju ima i odlicna je....recimo ako ti se komp ne zeli bootat mozes ic na internet preko ugradenog modula nekog koji ima maticna...ima stvarno pregrst mogucnosti i najvaznije u svemu sto se na njoj clocka bez greske
a dali postoji neka razlika između asus p6t deluxe i asus p6t deluixe v2
oče ko reč koja JE RAZLIKA U TE DVIJE MATIČNE ja nemam osobno pojma i jedna i druga fizički izgledaju isto
V2 je vjerojatno druga revizija ploce.
A i mogao si probat pitat google.
Nema baš puno ljudi i7 da bi ti na svaku sitnicu mogli reci iz vlastitih iskustava.
Ima dosta reviewa po netu pa je lakše i brže naci nego ovdje zapitavat