Ne velim ja zato, nego je bitno precizno definirati pojmove (pitaj fiškale ak ne vjeruješ ).
Tak da ono kaj ljudi misle da je isto, zapravo nije, jedan program mjeri CPU potrošnju (samog čipa), a drugi samo daje mjerenje ukupne potrošnje na konektoru (kaj je cpu+vrm+još neke sitnice s istog konektora).
BTW, vjeruj mi da nije svaki VRM (tu mislim na Alije udarnike - kontroler (ovaj koji regulira switching, po svakoj fazi jedan) i pasivne i aktivne komponente, a o kontroleru sve ovisi) na istoj platformi isti (i obično su na jeftinijm "čipsetima" u pravilu lošiji i manje efikasni, gleda se samo da se uklapa u budžet i da ima tražena svojstva).
jebeš definiciju, potrošnja na konektoru je cpu + vrm, ali cpu nemere bez vrm i na koncu dobiješ što dobiješ
a čak i da uspiješ dobiti nekako samu potrošnju cpu, mislim da razlika između intelovog i amd vrm niti približno ne objašnjava onakve razlike u idle potrošnji, odnosno da čak i uspiješ upogoniti amd-ov čip na intelovom vrm, da bi razlika ostala ista