Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 14.931
|
čitano: 2.557.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
3 tjedna
protjeran
Intel Club (opća tema o procesorima)

Ide to je veliko kučište, a bome se može i podosta modirati i samim time modernizirati

1 0 hvala 0
13 godina

Treba dobar hladnjak za tu mrcinu rashladit. Ima Đuro Đaković dobre LGA 1700 chillere za prodat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2025 18:42 (mislioc).

2 0 hvala 0
7 godina
Re: Intel Club (opća tema o procesorima)
Šir Kan kaže...

Thermalright je teški bang4buck sta god kupovao u svakom segmentu i uz to vrh performanse.

Neznam zasto se u intel temi forsaju na taj Arctic kad je kanta za hladit intele + nemogucnost instalranja boljeg contact frame od ovog s kojim AIO dolazi, plus to sta je Arctic debela hrga od radijaora sa kojom ce se lako uci u probleme na kucistima manjeg ranga narocito prilikom montaže na krov kucista gdje se jebavati konektore za CPU plus dolazit ce blizu rama. 

Arctic je top hladnjak za AMD jer se blok po defaultu monitra u offset mount pa ima samim time bolju ucinkovitost pri hlađenju.

PS montaža Arctic LF III je užas, jednom kad ga uspijete stavit necete a se usudit vise skidat, velika vecina 

Tehrmalright je daleko bolji value za intele, plus felksibilniji za montažu i uz to osjetno jeftiniji.

Iskreno nemam pojma zašto je tebi ovo bilo komplicirano ali sa obzirom da mi je ovo prvi AIO i da mi je trebalo manje od 20 min za sve sastavit iskreno neznam odakle sve to kukanje ali ajde. Istina kušište nemam smješno maleno (Define R5) ali mi svejedno nije jasno gdje se to nekima ovde toliko zakompliciralo?

3 godine
nikonja kaže...

Iskreno nemam pojma zašto je tebi ovo bilo komplicirano ali sa obzirom da mi je ovo prvi AIO i da mi je trebalo manje od 20 min za sve sastavit iskreno neznam odakle sve to kukanje ali ajde. Istina kušište nemam smješno maleno (Define R5) ali mi svejedno nije jasno gdje se to nekima ovde toliko zakompliciralo?

Tu je (kao) samo "dva tjedna"  i već pokazuje agresivnost kao i Cryogenic, a to jako ne volim.

On je pročitao kao i ja da ga je "teže" spojiti nego neka druga, a nije ga imao pa iz iskustva.

Ako piše "teže" ne znači da je teško, već da je nešto teže od nekih koja se superlagano namontiraju.

Sad vidim da su obojica banirani, Cryogenic dugi put u dva tjedna. Samo naprijed.

合氣道
15 godina

Lucidus (Šir Kan) opet baniran jebiga, ne vidim razlog zašto je to tako, bitna je diskusija na forumu 

Moj PC  
4 1 hvala 0
4 godine
sfc_PsychQ kaže...

Lucidus (Šir Kan) opet baniran jebiga, ne vidim razlog zašto je to tako, bitna je diskusija na forumu 

Pitaj moderatore, niti ja ne kuzim! Kakve veze ima ako je vec bio regan na forumu i sl gluposti iz 91

Team Blue
15 godina

Cilj, je da forum ostane na 15 ljudi i da sa vremenom crkne diskusija, i tako je na "visokom levelu"

Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
Boris grozni kaže...
sfc_PsychQ kaže...

Pitaj moderatore, niti ja ne kuzim! Kakve veze ima ako je vec bio regan na forumu i sl gluposti iz 91

Nije problem što je bio regan an forum nego zašto je uklonjen sa istoga.
Imaš puno kolega tu što su imali stare profile, zaboravili mailove i lozinke od njih pa se vratili sa novim profilom i niko ih ne dira.

3 godine
sfc_PsychQ kaže...

I sam bijah baniran, psovah jednog, navukao me (kriv sam). Dobio crveni (tri dana), odradio i nije mi ego povrijeđen kao Ajaru. 

Moj sin Boris je bio baniran 14 dana, molio sam kao otac da mu smanje kaznu jer nije zao, miran je, oženih ga, no nisam uspio, previše je sagriješio, otvorio je temu koja se ne otvara. 

Ako  nekome kažeš "glupane retardirani", to više nije diskusija na forumu.

合氣道
15 godina

Ako  nekome kažeš "glupane retardirani", to više nije diskusija na forumu.

Ne to znači da je isto navučen kao što si bio i sam 

16 godina

Vratit će se ne sekirajte se, sve je to u redu, mislim da su admini pre strogi, pozivanje majke i usporedba sa telećom glavom ide u normalni vid komunikacije sa ljudima koji ne znaju drugačije.

Moj PC  
1 1 hvala 0
3 godine
Wiz3m4n kaže...

Vratit će se ne sekirajte se, sve je to u redu, mislim da su admini pre strogi, pozivanje majke i usporedba sa telećom glavom ide u normalni vid komunikacije sa ljudima koji ne znaju drugačije.

A, jebga, ne smiješ, postoje pravila ponašanja na forumu.

Druga je stvar što takva komunikacija ne bi bila moguća vani, na ulici.

Ne znam tko bi mi s foruma mogao spominjati majku i sl. izvan foruma, bez posljedica. 

合氣道
7 godina
Zaporožac kaže...
nikonja kaže...

Tu je (kao) samo "dva tjedna"  i već pokazuje agresivnost kao i Cryogenic, a to jako ne volim.

On je pročitao kao i ja da ga je "teže" spojiti nego neka druga, a nije ga imao pa iz iskustva.

Ako piše "teže" ne znači da je teško, već da je nešto teže od nekih koja se superlagano namontiraju.

Sad vidim da su obojica banirani, Cryogenic dugi put u dva tjedna. Samo naprijed.

Onda druga očito spojiš za 5 min ako sam ja ovog bez ikakvog iskustva spojio za manje od 20 ali aj, svakome njegovo.

Mene su isto banali jednom i debilno je što ti ni ne napišu zašto, a ima čudo postova gdje se druge naziva debilima i drugim još ljepšim pridjevima pa nikome ništa....

4 godine
Šir Kan kaže...
sfc_PsychQ kaže...

A sta ti tu ima bit jasno, na forumu si 15 godina i vidio si sve faze rasprava i ljudi koji su tu nekada bili i da se ovdje banovi dijele iz debilnih razloga ili kako kojem modu je sjedne neka napisana i javno potvrđena cinjenica, pa sjeti se kako su mi jedan profil ovdje banali pod napomenom da previse pisem po HW temam LOL i ti bi onda neko objašnjenje sta se i zasto radi 

Boris grozni kaže...

Nema ih sta pitat kad su moderatori ti koji se trebaju prvo nauciti poštivati pravila a da bi to znali prvo ih moraju pročitati i naučiti!

Znaci sad mi stresu crvendača na 3 dana jer sam na temi o slaganju onom "znalcu" misliocu rekao da popije lijekove nakon sta se uzjapurio i nazvo me mutombom i da ceka da dođem na šamaranje.

Naravno lik nije dobio nista ni opomenu a na meni se trenira strogoča 

Na taj nacin su mi 15 profila ugasili jer su se neki pametnjakovici uzjapurili a na meni modovi izigravali disciplinu, neznam kome jos nije jasno da ovdje ponašanje uopce nema veze sa baniranjem nego neki drugi motivi vodečih.

A u zadnjih 5 godina ovdje sam školovao sve i svakog kada je rijec o HW-u i sta je i kako ce bit i uvijek je bilo tako (sve je u arhivi) a kasnije su se gurale glave najglasnijih oporbenih strana u pijesak kada bi se to stavilo istima pod nos!

I mene su šikanirali zamisli jer sam otvorio HDz temu, kao da je nisu mogli samo zbrisati i meni dati bijeli karton i napisati da je to zabranjeno iz samo njima znanih razloga
Ako vec nemaju koristi od foruma brate mili pa neka ga ugase odmah! I ta nemogucnost pristupa forumu mi nije jasna uopce, žena mi je htjela otvoriti temu neku vezanu za svoj posao i prijavila se i dobila odma ban da je acount sumljiv majkokristova
Na stranu ako se nekoga vrijeda konstantno i radi sranja ali ja sam na forumu 15 godina i najgore gluposti su bile zaista gluposti koje nisu bile vrijedne baniranja zaista aktivnih korisnika, stavi ga na hladenje svaki puta na 5 dana i bok...

Team Blue
Moj PC  
3 0 hvala 0
3 godine
Boris grozni kaže...
Pusti pikice jesi ti napokon slozio kaj pametno ili samo mijenjas ponude???

Jebeš pikice  

Razmišljam o RX 7900 XT ili XTX

Ne znam koji model kupiti, kojega proizvođača.

Daans uzimam svakako, aCPu kao što sam rekao, kupit ću krajem godine.

Tekućinasto hlađenje stiže danas između 8,30 i 11h.

Kupio bih tvoju 4070 ti sjuper nevidiju, ali si odustao od prodaje, a onda sam još imao 7900 gre kad si ti prodavao.

Nova mi je preskupa.

Ti si kupio u Linksu za 996 €, ako se ne varam.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 8:51 (Zaporožac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
Zaporožac kaže...
Boris grozni kaže...
Pusti pikice jesi ti napokon slozio kaj pametno ili samo mijenjas ponude???

Jebeš pikice  

Razmišljam o RX 7900 XT ili XTX

Ne znam koji model kupiti, kojega proizvođača.

Daans uzimam svakako, aCPu kao što sam rekao, kupit ću krajem godine.

Tekućinasto hlađenje stiže danas između 8,30 i 11h.

Pa ako nisi korisnik dlss-a zbog 4k realno ne treba ti nvidia, bolji je izbor onda xt/xtx, koliko vidim neka Nitro je valjda najjaca Radeonka sudeci po techpowerupu no taj model je i najskuplji 1100+€ za xtx verziju

Team Blue
3 godine
Boris grozni kaže...
 Pa ako nisi korisnik dlss-a zbog 4k realno ne treba ti nvidia, bolji je izbor onda xt/xtx, koliko vidim neka Nitro je valjda najjaca Radeonka sudeci po techpowerupu no taj model je i najskuplji 1100+€ za xtx verziju

Rulam na 1440p, pa ću gledati ipak malo slabiju XT.

Kažu da je Powercolor Radeon RX 7900 XT OC Hellhound super kartica, onda odem na recenzije i dobije 3.5 /5 po kvaliteti izrade.

Znači ovdje na forumu svaki cigo svoga konja hvali.

Ova ASUS s dva venta je 755€ i 36 mj garancije.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:05 (Zaporožac).
10 godina

Deda nitro+ vapor x ili asus tuf

3 godine
ZGamer kaže...

Deda nitro+ vapor x ili asus tuf

Sinko moj, dedera didi link.

Pa ćeš doći kod dide na rakijicu i ukoso narezano.. e..

合氣道
16 godina
Zaporožac kaže...

Rulam na 1440p, pa ću gledati ipak malo slabiju XT.

Kažu da je Powercolor Radeon RX 7900 XT OC Hellhound super kartica, onda odem na recenzije i dobije 3.5 /5 po kvaliteti izrade.

Znači ovdje na forumu svaki cigo svoga konja hvali.

Ova ASUS s dva venta je 755€ i 36 mj garancije.

HellHound je generalno PowerColorova jeftinija-srednja varijanta, tako da nije premium izvedba, ali obično im ništa značajno ne fali. AFAIK, kod konkretne kartice, temperature su dobre, glasnoća je normalna i obično je HellHound među jeftinijim 7900XT modelima i, ako je izguglaš, vidiš da su kupci zadovoljni.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:14 (Ivan(4)).
3 godine

I samo dvije godine garancije za komplet istočno tržište. 

Sad sam provjerio.

合氣道
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice