Hladnjak Scythe Yaysa SCYS-1000

poruka: 12
|
čitano: 2.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

prijatelj je kupio komp MBO Asrock 870 Extreme 3, AMD Phenom x4 955 BE, hladnjak Yasya-1000,

prilikom igranja Crysis 2 temperatura procesora se penje do 80+ , komp se ugasi.

Mislim da hladnjak ne valja, ili nije dobro sjeo ili nema paste na procesoru?

TY unaprijed

No weapon can kill PRIDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skinite cooler,očistite,ponovno nanesite pastu,stavite cooler nazad i provjerite opet. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 0:30 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

nije dobro sjeo cooler

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ja sam taj di mi se procesor pregrijava a jeli dovoljno jak taj hladnjak za taj procesor ? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Hladnjak Scythe Yaysa SCYS-1000
KODEX'Mesha kaže...

Pozdrav ja sam taj di mi se procesor pregrijava a jeli dovoljno jak taj hladnjak za taj procesor ?

Taj hladnjak (Yasya) je odličan za 955-icu.

AMD Phenom 8450@2,31GHz II 3GB DDR2-800 Kingston II 250GB Excelstor II FoxConn A6VMX-K II XFX 8800GT Alpha Dog II LG GH22NP II MS Platinum 400 ATX P4 II ComTrade Midi Tower = stara zvjerka ;)
16 godina
neaktivan

Dovoljan je i bez ikakvih problema bi trebao hladit taj procesor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a sta mislis do cega neradi i velika temp... :S eo pogledaj  na 80 ide i vise http://imageshack.us/photo/my-images/833/mahyv.jpg/ slabo se vidi al na 80*C je bilo i + ide jos

14 godina
neaktivan
KODEX'Mesha kaže...

a sta mislis do cega neradi i velika temp... :S eo pogledaj   na 80 ide i vise  http://imageshack.us/photo/my-images/833/mahyv.jpg/  slabo se vidi al na 80*C je bilo i + ide jos

Uff, pa to je previsoka temperatura, i još kako previsoka... kao da ti se procesor pregrijava... provjeri još jednom je li hladnjak dobro (kako treba) namontiran gore.

AMD Phenom 8450@2,31GHz II 3GB DDR2-800 Kingston II 250GB Excelstor II FoxConn A6VMX-K II XFX 8800GT Alpha Dog II LG GH22NP II MS Platinum 400 ATX P4 II ComTrade Midi Tower = stara zvjerka ;)
14 godina
neaktivan

a neznam danas cu odnit pa da mi izvadi i opet stavi pa cu vidit :S samo dok sam na fejsu i vamo na forumu  je 60*C nije onda dobro stavljeno :/

15 godina

Imam 965 be i scythe razetsu. Isti je hladnjak samo je moj okomita Yaysa. Bas jucer sam mijenjao kuciste i morao sam malo hladnjak odvojiti da kabel provucem. Kako nisam imao termalne pri ruci, reko, bude duralo dok danas ne uzmem pastu. Je vraga... Cim sam komp upalio ugasio se, onda sam ga stavio na stock i u win sam vidio temp od 80+. Danas sam stavio pastu i sve 5, temperatura u loadu do 45 (OCCT).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e hvala 100% mi je zaboravia stavit pastu pa cu danas odnit na servis pa da mi stavi i testam koliko moze max bit ? *C

15 godina

Max gledaj za taj proc 62C i to ne gledaj jezgre jer se one kod amd-a racunaju i to ne dobro. Gledaj bas CPU sondu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice