Zbog clockanja, koji biste hladnjak preporučili za E8500?
Hladnjak za E8500
- poruka: 43
- |
- čitano: 5.038
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Zbog clockanja, koji biste hladnjak preporučili za E8500?
Nije bitno kolko love, svi prijedlozi su dobrodošli. Samo da je lako nabavit...
Bilo koji Xigmatex HDT serije. Imaš ih u Hardveraju. Naravno, skuplji su i bolji ;). To je jedan od najboljih hladnjaka, a relativno je jeftin.
Jel ima netko iskustva s ovim gore navedenim hladnjacima? Do kolko su u stanju ohladit proc i kolku buku proizvode?
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_224&products_id=4131
probaj s ovim, ja ga imam, izvrsna stvar
Baci pogled u moj potpis. Mislim da taj model možeš nabaviti u links-u. Instalacija je paklena pogotovo ako imaš hlađene memorijske module, ali zato radi odlično.
Baci pogled u moj potpis. Mislim da taj model možeš nabaviti u links-u. Instalacija je paklena pogotovo ako imaš hlađene memorijske module, ali zato radi odlično.
Može li mi ko reći kakve su temperature E8500 bez klokanja za CPU,CPU/Jezgra 1. i CPU/Jezgra 2. kada nije pod opterećenjem.
A za ventilator ti preporučam Thermaltake V1.
Može li mi ko reći kakve su temperature E8500 bez klokanja za CPU,CPU/Jezgra 1. i CPU/Jezgra 2. kada nije pod opterećenjem.
ja iman Zalmanov 9700 i odlican je,veom tih ventilator, skida temperaturu stock cpu-a za 10 stupnjeva
za overclock odlican hladnjak...preporucam
Meni je ovako bez(opterećenja),je li to puno?
ja iman Zalmanov 9700 i odlican je,veom tih ventilator, skida temperaturu stock cpu-a za 10 stupnjeva

ili ti je protok zraka u banani ili si krivo stavio cooler.

ili ti je protok zraka u banani ili si krivo stavio cooler.