Pozdrav ekipo,
Znaci imam maticnu koju sam naveo u temi s biosom F2 koji radi ok ali kada overclockam procesor fx-8320 i iskljucim Core Performance Boost kad god se komp pali ili restarta kao da se upali vise puta dok ne pocne normalno radit. Kad iskljucim turbo pali se normalno. Nije neka velika smetnja ali naravno da mi je draze bez toga. Ali kad sam updejto na bios F3 to mi ne radi pa mogu normalno iskljuciti Core Performance Boost i normalno se boota komp kao i s tim ukljuceno tako da je ocito to rjeseno s F3 biosom.
Sad problem s tim biosom je da mi moze koji sat ili dan, dva sve radit normalno ali onda bez ikakvog razloga temperatura procesora skoci na 80 stupnjeva sa i bez overclocka cpu-a. Prvo sam mislio da je riklo hladenje pa sam odnio na servis i kupio drugi ali mi se onda ista stvar desila nakon nekog vremena. Kad tako temperatura skoci hladnjak uopce ne vrti brze nego kao da je normalna temperatura, tek kada restartam komp i udem u bios ventilator pocne vrtit ko lud pa se temperatura lagano spusti na normalu. Kad vratim na F2 bios sve radi normalno i temperature se ponasaju kako treba. Probao sam vise puta vratit na F3 bio i svaki put isto. Clearao sam Cmos, loadao default postavke, dobro provjerio da li je tocan bios za moju maticnu ali uvijek nasumicno temp skoci na 80 bez ikakvog razloga.
Nadam se da ce mi netko moci pomoci jer bi zbilja volio taj F3 verziju biosa.